Acest elev obişnuia să întârzie la ore în fiecare zi. Şi tot în fiecare zi profesorul îi aplica o “corecţie” fizică imediat ce ajungea în clasă. Nu l-a întrebat nimic, dar nici el n-a spus nimic… Şi toată nepăsarea a fost pusă pe seama “puturoşeniei”.

Într-o dimineaţă, în timp ce făcea jogging, profesorul şi-a zărit elevul pe stradă. Brusc, a decis să-l urmărească. Ce i-a fost dat să vadă, însă, l-a făcut să plângă!

Citeste si   Horoscop 28 mai. Zodia care atrage toate relele din lume. O zi cu ghinioane la tot pasul!

Băiatul livra ziare, zi de zi, pentru a face rost de bani. Era singura sursă de venit a familiei şi făcea tot ce-i stătea în putinţă ca să-şi păstreze slujba. Chiar dacă asta însemna să ajungă mai târziu la şcoală. Şi chiar dacă asta însemna să fie pedepsit într-un mod de neimaginat!

Citeste si   Țara care speră să atragă turiști promițând că le va plăti 50% din bilet

A doua zi, când a ajuns la şcoală, la fel de târziu, băiatul a întins mâinile resemnat, aşteptând să fie lovit şi de această dată. În schimb, profesorul l-a luat în braţe şi l-a strâns la piept. Nu ştia cum să-l facă să-l ierte pentru pedepsele pe care i le aplicase până atunci. Din acea zi, coşmarul băiatului s-a încheiat.

Citeste si   15 secrete despre actrițele celebre de la Hollywood. Dezvăluiri năucitoare despre Marlene Dietrich
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ