Share

Ultima lună de vară, august, va fi caracterizată de temperaturi care se sitiuează în jurul celor specifice pentru acest interval, în cea mai mare parte a ţării 

În prima săptămână a lunii august valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații vor fi peste normalul acestei perioade. Va poua cel mai mult în regiunile intracarpatice și la munte, dar și în sud-estul țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Citeste si   Tânărul care a DISTRUS 10 MAȘINI în cartierul ALEXANDRU nu deține PERMIS de CONDUCERE

În cea de-a doua săptămână, temperaturi medii vor fi ușor mai scăzute decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. dar mai ales în nord-vestul teritoriului. Se vor înregistra cantități de precipitații însemnate în zonele vestice, nord-vestice și centrale. A treia săptămână din luna august va fi marcată de temperaturi normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor țării.

Citeste si   CEL MAI APRECIAT MANAGER medical al momentului ar putea CANDIDA din partea PSD la PARLAMENTARE

Sfârșitul lunii august vine cu temperaturi specifice acestei perioade, ușor caniculare în unele regiuni, informează libertatea.ro.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ