Share

Prognoza meteo pentru perioada 17-29 iulie 2018. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru perioada 17-29 iulie, astfel că putem afla cum va fi vremea în următoarele două săptămâni, în toate regiunile țării.

Nu scăpăm de ploi, dar temperaturile vor mai crește, de la o zi la alta.

Citeste si   S-a TREZIT la viață și are păreri! Senatorul Dan LUNGU caută SUBIECTE cu care să se bage în seamă

Prognoza meteo pentru perioada 17-29 iulie 2018 în MOLDOVA

Până pe 28 iulie, media valorilor termice diurne va fi de 24 – 26 de grade, caracterizând o vreme răcoroasă pentru această perioadă. Ulterior se va produce o încălzire uşoară, astfel media temperaturilor maxime va fi de 28 – 29 de grade.

Citeste si   Finanțare RECORD pentru UMF Iași: Proiect de 11 MILIOANE de EURO pentru SCREENING, DIAGNOSTIC și TRATAMENT pentru persoanele infectate cu virusurile HEPATICE B, C și D

Temperaturile minime vor avea o medie regională de 14 – 15 grade în primele două zile ale intervalului, apoi, până spre finalul celor două săptămâni de prognoză, media va urca spre valori în jur de 18 grade.

Intervalul va debuta cu o vreme în general instabilă, însă cantităţi mai însemnate pe arii extinse se vor înregistra în zilele de 17, 18 şi 19 iulie. În a doua săptămână, probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată după data de 24 iulie.

Citeste si   Cât de mult ne afectează FUMATUL în lupta sistemului IMUNITAR cu bolile

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ