Share

Meteorologii anunţă că vremea va fi mai caldă decât în mod normal, la această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales spre seară când va crește probabilitatea de apariție a averselor și descărcărilor electrice. De sâmbătă până luni, valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei

PROGNOZA METEO JOI

Vremea va fi în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse, care vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, care vor lua și aspect de vijelie. Astfel de fenomene se vor semnala mai ales după-amiaza și seara, în regiunile vestice, centrale, estice și de sud-est și pe arii mai restrânse în rest. Izolat vor fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate.

Din punct de vedere termic, vremea va fi deosebit de caldă, local în regiunile sudice și sud-vestice, iar în rest, temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă. Maximele vor fi cuprinse între 22 grade in estul Transilvanieie și 32 de grade in sudul extrem, in Lunca Dunarii, iar minimele între 9 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19 grade pe litoral. Spre sfârșitul intervalului, în zonele joase, izolat vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI

Valorile termice vor marca o scădere și în regiunile sudice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și sudul țării unde local vor mai fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor mai fi căderi de grindină și cantități de apă însemnate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 29 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 16 grade.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI

Valorile termice vor fi mai ridicate decât mediile climatologice ale perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la începutul intervalului în regiunile sudice și sud-vestice, apoi în cele vestice, centrale și nordice și în zonele de munte.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ