Share

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru urmatoarele trei luni. Iata ce ne asteapta din punct de vedere al vremii.

VREME MARTIE 

În luna martie, temperaturile medii vor fi apropiate de norma multianuală în cea mai mare parte a teritoriului. În nord, centru şi vest, există posibilitatea ca temperaturile să fie mai scăzute decât în mod normal. În ceea ce priveşte precipitaţiile, vor fi abundente, peste norma perioadei în toată ţara.

VREME APRILIE 

La fel ca şi-n luna martie, temperatura medie din luna aprilie 2017 va fi apropiată mediei multianuale. În acelaşi timp, există posibilitatea să fie mai frig decât în mor normal în nord, nord-est şi centru. Precipitaţiile vor fi peste norma perioadei, mai ales în nord şi centru.

VREME MAI 

În luna mai a anului 2017 temperatura medie se va încadra în graficul perioadei în sud, vest şi centru. În restul teritoriul sunt posibile temperaturi mai scăzute. În sud şi sud-est, precipitaţiile vor fi în limitele normale perioadei, în restul teritoriul vor fi peste limita medie multianuală.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ