Share

Exercițiile atractive, inovative și nefamiliare îi stimulează performanța în învățare și curiozitatea față de cunoaștere

Copilului tău îi vine greu să facă față provocărilor ce apar odată cu înaintarea în vârstă? Crezi că școala îi oferă o gamă incompletă de abilități pentru a facilita învățarea și a-i susține motivația? Meditațiile se derulează robotizat, iar achizițiile cognitive sunt minime? Se confruntă cu dificultăți de menținere a atenției și memorizare?

Citeste si   ACUZAȚII grave împotriva lui Maricel POPA! Costel ALEXE: ”Gafele lui Maricel Popa privind SPITALUL modular de la Lețcani îi costă pe IEȘENI!”

Programul de brain fitness (antrenament cerebral) oferă activități care-i dezvoltă abilitățile cognitive într-un mod sistematic, mărindu-i aria de preocupări 

Antrenamentul relevă punctele forte și vulnerabilitățile pe categorii de abilități, orientându-i în mod eficient achiziția de noi cunoștințe.

Antrenamentul acționează și asupra componentei volitive, încărcând procesul de învățare cu energia psihică specifică pasiunii și perseverenței în sarcină.

Citeste si   Acțiuni ale politiștilor IEȘENI pentru siguranța cetățenilor

Programul de bază cuprinde o serie de 6 module, se derulează într-un grup de 7 până la 10 copii, în mod diferențiat, sub coordonarea echipei de doi psihologi, psihoterapeuți.

Atelierul se va desfășura pe data de 14 august, la Doxamus.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ