ideall.ro

Pe data de 7 august, Shanti-Centrul de evoluție spirituală și Ines Rocks organizează un atelier de terapie prins scris

Pe data de 7 august, Shanti-Centrul de evoluție spirituală și Ines Rocks organizează un atelier de terapie prins scris, scrisul  ajută oamenii să-și ordoneze gândurile, să-și aducă emoțiile la suprafață, să-și liniștească sufletul, să vorbească cu oamenii, dar și cu Universul, să-și transforme visele în realitate.

Vor avea loc trei întâlniri, prima pe 7 august, începând cu ora 18.00. Evenimentul va dura două ore, participanții trebuie să achite o sumă de 50 de lei. Pentru armonia grupului, cine se înscrie în program trebuie să participe la toate cele 3 întâlniri și nu se vor face înscrieri pe parcurs.

A pornit de la mine și de la felul în care eu procesez anumite lucruri care mi se întâmplă. Eu scriu de foarte mult timp și am observat pe propria piele efectele terapeutice ale scrisului, așa că m-am gândit să fac lucrul ăsta împreună cu alți oameni și să le arăt și lor cum am făcut eu și a funcționat. Prin scris, eliberăm energii negative și emoții, iar anumite întâmplări care au avut un impact emoțional puternic asupra noastră își pierd astfel din putere. Da, este prima ediție.”, a declarant Ines DUMITRIU, organizatoarea evenimentului.

babyliss-romania.ro

LĂSAȚI UN MESAJ