Share

Programul “Prima chirie”, prin care somerii care isi gasesc un loc de munca in alta localitate situata la o distanţa mai mare de 50 kilometri faţa de cea in care isi au domiciliul sau resedinţa pot primi o prima de relocare, a fost lansat.

Agenţiile pentru ocuparea forţei de munca au primit de marţi cererile in acest sens. Veniturile nete lunare pentru a beneficia de acest program nu trebuie sa depaseasca suma de 5.000 de lei, scrie stirilekanald.ro

Potrivit unui comunicat transmis, miercuri, de Agenţia Naţionala pentru Ocuparea Forţei de Munca, incepand de marţi, agenţiile pentru ocuparea forţei de munca primesc cererile insoţite de documentele necesare pentru acordarea sumelor prevazute in Programul “Prima chirie”.

“Persoanele care indeplinesc condiţiile legale sunt asteptate sa depuna sau sa transmita prin modalitaţile prevazute de dispoziţiile legale (personal, prin scrisoare recomandata cu confirmare de primire, fax sau e-mail), la agenţia pentru ocuparea forţei de munca unde sunt in evidenţa, actele necesare acordarii acestui drept in termen de 60 de zile de la data incadrarii in munca”, se precizeaza in comunicatul citat.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ