Share

Proiectul se află în acest moment în dezbatere publică

Se dorește ca până pe data de 15 aprilie să se prezinte condițiile finale de participare, pentru ca la începutul lunii mai să se lanseze aplicația de înscriere, urmând ca aceasta să rămână deschisă până la finalul lunii mai.

Mâine, va avea loc, la Iași, o sesiune de informare cu privire la lansarea programului. Din partea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat va participa domnul Harry Ilan Laufer, secretar de stat. De asemenea, va participa și domnul Adrian Mlădinoiu, secretar de stat în cadrul Secretariatului General al Guvernului.

Pentru accesarea programului România Startup Nation, firmele solicitante trebuie să îndeplinească mai multe condiţii: să fie SRL, SRL-D sau cooperații; să fie înființate după data intrării în vigoare a OUG 10/30.01.2017; nu au datorii la bugetul general consolidat și la bugetele locale; au codul CAEN autorizat la ONRC în momentul depunerii documentației de decont; vor crea minim 2(sau 1) locuri de muncă și le vor menține pe o perioadă de până la 3 ani după implementarea proiectului, Consiliul Judeţean Iaşi.

200.000 de lei (sau aproximativ 44.000 de euro) este suma primită maximum în cadrul programului.


CITEȘTE ȘI … 

Proiectele de dezvoltare ale Moldovei discutate la intalnirea Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est


Aceasta reprezintă o contribuţie de maximum 100% din valoarea proiectului. Se discută momentan să existe posibilitatea de a accesa și doar 100.000 de lei, pentru care obligatia de a crea 2 locuri de muncă se reduce cu un loc de muncă.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ