Share

Doctorul Carmen Dorobăț își continuă mandatul de manager la Spitalul de Boli Infectioase Iași

La Spitalul de Boli Infectioase Iași concursul de manager a fost câștigat de Prof. Dr. Carmen Dorobăț.

Planul proiectului viza reabilitarea spitalului ieșean cu noi aparate utile: aparat pentru ecografie, aparat pentru radiologie și un aparat destinat laboratorului de biologie moneculară, acest scop fiind dus la îndeplinire. Proiectul mai avea în plan și asfaltarea curții spitalului – un demers de mare necesitate care a fost aprobat.

„În cadrul examenului de manager pe care l-am susținut, am prezentat proiectul de management care viza strategia de management pe următorii patru ani, deci din 2017 în continuare. Am arătat câteva imagini cum arăta spitalul în urmă cu zece ani și am arătat cum se prezintă acum.

Prioritățiile pe care le-am semnalat deja sunt și rezolvate, în sensul că pentru pavilionul administrativ, ultimul pavilion din cele care trebuiau renovate, s-a obținut deja bugetul de finanțare, iar în prezent ne aflăm în faza de asfaltare a curții și am putut realiza asta din fondurile proprii ale spitalului”, spune Prof. Dr. Carmen Dorobăț.

Proiectul câștigat a fost o oportunitate unică pentru Spitalul de Boli Infectioase, Iași deoarece s-au pus în practică obiectivele propuse de Prof. Dr. Carmen Dorobăț.

Citeste si   Focar de COVID-19 la Liceul Pedagogic „VASILE LUPU” din IAȘI! 8 ELEVI au fost depistați POZITIV!

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ