Share

Consilierii locali au aprobat în şedinţa extraordinară de vineri, 8 septembrie, propunerea de completare a documentaţiei proiectului „Eficientizare Energetică Spital Clinic de Recuperare Iaşi”

Pentru ca solicitarea de finanţare privind acest proiect major să poată fi analizată cu prioritate de forurile europene, este necesar ca datele acesteia să fie completate cu un proiect tehnic de execuţie actualizat.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Cererea de finanţare europeană pentru acest proiect se încadrează în Axa Prioritară 3 -Sprijinirea  tranzitului către o economie cu emisii scăzute de carbon,  Prioritatea de investitii 3.1 – Sprijinirea eficienței energetice, a gestionării inteligente a energiei și a utilizării energiei din surse regenerabile în infrastructurile publice. Practic, prin acest proiect, se are în vedere modernizarea Spitalului Clinic de Recuperare prin creşterea eficienţei energetice a clădirii în care funcţionează de la clasa energetică D la clasa energetică B. Proiectul are o valoare de circa 18 milioane de lei.

Citeste si   1 Decembrie la IAȘI! Medicii din PRIMA LINIE au fost PREMIAȚI pentru LUPTA împotriva răspândirii SARS-COV-2

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ