Share

Piata imobiliara din IASI traverseaza o perioada favorabila investitiilor, iar acest lucru este resimtit si in cazul noilor jucatori, care au preferat sa astepte momentul oportun pentru a demara planurile ambitioase.

RoPharma, una dintre cele mai mari companii farmaceutice la nivel local, care va pune la bataie 39 de milioane de euro pentru constructia unuia dintre cele mai ambitioase proiecte imobiliare din Iasi, pe un teren de 5 hectare aflat in proprietatea sa, intr-o zona foarte ravnita de investitori, situata in imediata vecinatate a proiectelor comerciale Palas Iasi si Iulius Mall Iasi.

Citeste si   Alegeri locale 2020/MAI: Peste 650 de sesizări au fost raportate în campania electorală, cele mai multe pentru distrugerea afişelor

RoPharma va dezvolta ansamblul mixt HIpark, cuprins din 10.000 mp de spatii rezidentiale si peste 21.000 mp spatii de birouri, in ceea ce se doreste primul proiect mixt pe acest format din zona Moldovei.

Constructia ansamblului mixt ar trebui sa demareze in primavara anului viitor, iar termenul de finalizare ar fi in a doua jumatate a anului 2020.

Citeste si   Trei persoane reținute în urma scandalului cu bâte şi săbii din Dolj

Proiectul HIpark va cuprinde doua cladiri, din care una rezidentiala, cu o suprafata de 9.500 mp si o alta de birouri cu o suprafata inchiriabila totala de 21.200 mp.

Amplasarea este una strategica, intr-o zona centrala, avand in imediata vecinatate Universitatea Tehnica “Gheorghe Asachi” Iasi, campusul universitar Tudor Vladimirescu, doua mall-uri si acces direct spre aeroport.

Potrivit coordonatorului proiectului HIpark, Iasul a devenit in ultimii trei ani un pol principal de atractie al investitiilor autohtone si straine.

Citeste si   Statele Unite, din ce în ce mai afectate de pandemia de coronavirus. 200.000 de oameni uciși deja de virusul din China

Sursa: wall-street.ro


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ