VIDEO Proiecte remarcabile în comuna Movileni! În dialog cu primarul Mihai Plumbu

0
Share

Comuna Movileni se află în partea centrală a județului, pe malul drept al Jijiei, acolo unde primește apele micului afluent Sbanț.

Potrivit primarului Mihai Plumbu, proiectele pe care le-a dus la îndeplinire reprezintă niște obiective țintite care sunt în concordanță cu dorințele comunității.

„Legat de proiecte, mă axez pe extinderea rețelei de apă și canalizare, pe modernizarea școlilor și pe reabilitarea totală a grădiniței de la Movileni. (…) Am avut un proiect legat de reabilitarea comunei Movileni și l-am finalizat.

Aș vrea în continuare să derulez și alte proiecte pe fonduri europene”, a precizat pentru redacția „BunăDimineațaIași”, Mihai Plumbu, primarul comunei Movileni.

Citeste si   Costel ALEXE către PRIMARUL PEDOFIL: „Te IUBESC ca pe tatăl meu!”

Sunt luate măsuri necesare pentru o mai bună funcţionalitate a aparatului administrativ şi executiv în sistemul din Primăria Movileni, astfel, toată activitatea de aici funcționează după niște parametri superiori.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ