Share

Activitățile proiectului au continuat în ritm susținut, fără probleme, utilizând tehnologia de comunicare online

Chiar dacă restricțiile de circulație din cauza COVID-19 au afectat  participarea la reuniunea  transnațională de proiect din Italia, din cadrul proiectului  ERASMUS+ de Parteneriat Strategic VET– „Sustainability and Social responsibility competences to eAse VET students’ work insertion” 2019-1-RO01-KA202-063040, proiect finanțat de ANPCDEFP România și Comisia Europeană, activitățile proiectului au continuat în ritm susținut, fără probleme, utilizând tehnologia de comunicare online (Zoom, Skype etc.).

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Proiectul este coordonat de către Liceul Tehnologic ”Dimitrie Leonida,” Iași în parteneriat cu: ONAGEB.SPAIN.S.L – Spania, AKSARAY UNIVERSITESI – Turcia, Associazione PROGETTO MARCONI- Italia, INSTITUTE OF MOBILE TECHNOLOGIES FOR EDUCATION AND CULTURE IMOTEC– Lituania și Center for Educational and Cultural Development RACIO – Republica Macedonia de Nord și se desfășoară în perioada 1.10.2019-31.03.2021.

Proiectul are scopul de a oferi elevilor din VET o  perspectivă mai bună asupra modului în care agenții economici funcționează, posibilitatea să învețe cum să se comporte la locul de muncă, și să fie mai bine pregătiți pentru inserția lor pe piața muncii

Un aspect important al proiectului îl reprezintă accesul la platforma online unde, prin intermediul lecțiilor interactive, aceștia vor primi informații privind cultura organizațională, (activitatea, structura și modul de lucru al organizației, agenții economici), dar și competențele organizației (atitudini de bază și competențe necesare pentru a face parte activă a unei organizații), în conformitate cu  (ISO 9001, ISO 2600 și ISO 14000).

Citeste si   La USAMV IAȘI sunt studiate plantele ORNAMENTALE ce ar putea fi folosite în INFRASTRUCTURA urbană VERDE

Produsele acestui proiect vor oferi informații și o mai bună înțelegere a dinamicii pieței muncii și vor consta în seturi de instrumente de referință și evaluare privind orientarea în carieră, ghiduri didactice, platforme e-course și platforma de învățare online: https://sustainvet-ro.ucoz.org/, a declarat prof. Ing. Liliana Rujanu, coordonatorul proiectului din partea Liceului Tehnologic ”Dimitrie Leonida, Iași.

Citeste si   Românii FUG la sate pentru a SCĂPA de IZOLARE! Ioana: ”Să stai ÎNCHIS la bloc e GROAZNIC, în schimb, la curte nici nu SIMȚI că treci printr-o IZOLARE”

Director, Liceul Tehnologic “Dimitrie Leonida”Iaşi, prof. dr. ing. Carmen Burlibaşa


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ