Share

Președintele Consiliului Județean Iași a participat ieri la întâlnirea Consiliului pentru Dezvoltare Regională Nord-Est unde s-au dezbătut principalele proiecte de dezvoltare ale Moldovei.

Printre subiectele aduse în discuție s-au numărat evoluția Programului Operațional Regional 2014-2020 pentru regiunea Nord-Est, participarea la Târgul Internațional de Investiții Expo Real, din Germania, fiind analizate și o serie de proiecte internaționale în care Agenția pentru Dezvoltare Nord-Est este beneficiar.

“Consider că întrunirile acestea de lucru sunt esențiale pentru buna desfășurare a administrației publice, cu atât mai mult cu cât dezvoltarea Regiunii de Nord-Est trebuie să se facă unitar, cu ajutorul unor proiecte ample în care să fie implicate toate județele” a declarat Maricel Popa.


Share
Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ