Bogdan Tănasă, inițiatorul programului ”Casa Share”, împreună cu sprijinul oamenilor cu suflet mare continuă demersurile pentru o veni în ajutorul oamenilor nevoiași

S-au început lucrările de construcție a caselor: ”Casa Share 20” și ”Casa Share 21”, care vor reprezenta căminele pentru două familii ale căror destine stau în mâna oamenilor.

Printre realizările caselor, Bogdan Tănasă își propune să sprijine și o mamă care își crește cu mari dificultăți copii, aceștia se vor putea muta în noua casă în cel mai scurt timp. De asemenea, i se va construi o lucuință și unui tânăr provenit de la Casa de copii.

Pentru începerea noilui an școlar, reprezentații programului ”Casa Share” doresc să-i sprijine pe copiii care nu au posibilități să poată să se pregătească pentru școală, iar persoanele dornice pot să doneze ghiozdănele dotate cu rechizite sau pot, de asemnea, dona și îmbrăcăminte sau încălțăminte. Bogdan Tănasă își propune să ajute 160 de viitori școlari. Cei care doresc să ajute pot să-l contacteze pe Bogdan Tănasă sau pot accesa pagina de Facebook a proiectului.

LĂSAȚI UN MESAJ