Share

Timp de 5 ani, Președintele Iohannis i-a protejat pe români de “dușmanul poporului, PSD” 

Întrebat în repetate rânduri care sunt cele mai importante realizări ale mandatului său prezidențial în perioada 2014 – 2019, Klaus Iohannis și-a făcut de fiecare dată un titlu de glorie din cruciada împotriva PSD!

În ultimele sale intervenții din campania electorală care tocmai s-a încheiat, Iohannis pus în topul realizărilor domniei sale doborârea guvernului PSD. Ce-i drept, aflat la Iași în debutul campaniei sale prezidențiale, Iohannis i-a îndemnat pe liberalii strânși din toată Moldova să se PREGĂTEASCĂ PENTRU GUVERNARE! Atât presa cât și majoritatea membrilor PNL prezenți la evenimentul de lansare de la Iași, au manifestat o doză mare de scepticism cu privire la îndemnul sau mai corect spus APELUL PREZIDENȚIAL.

Extrem de sigur pe sine, Klaus Werner IOHANNIS a demonstrat încă o dată că știe despre ce vorbește!

Nu a mai trecut mult timp și, în plină campanie electorală, ca la un ORDIN pe UNITATE, GUVERNUL ROMÂNIEI s-a prăbușit! 

Românilor care încă mai păstrează în memorie perioada de tristă amintire prin care a trecut țara noastră în anii ’80, au fost realmente îngroziți! Ne-am reamintit forța acelui sistem, foarte bine pus la punct și extrem de puternic, denumit “SECURITATE”, cunoscut nouă după ’90, ca “FOSTA SECURITATE”!

Așadar, la un semn, o MAJORITATE PARLAMENTARĂ votată și hotărâtă democratic de români în 2016, nu mai înseamnă absolut nimic și, devenită brusc extrem de volatilă, se transformă subit în MINORITATE PARLAMENTARĂ! Aceste schimbări de substanță care influențează direct atât economia României cât și funcționarea sub aspect instituțional a statului român s-au petrecut pe perioada campaniei electorale pentru alegerea Președintelui României.

Atâta preț a pus Președintele în exercițiu al României, Klaus Werner IOHANNIS pe stabilitatea statului român!

Citeste si   Acuzații GRAVE la adresa lui Marius Stan, fostul primar al Galațiului: Un studiu copiat, plătit cu bani grei. CE răspunde fostul edil

Președinția, Guvernul și majoritatea Parlamentară au declarant RĂZBOI, PSD-ului devenit “dușmanului poporului”, consacrat drept “MUIE PSD”! Ce se întâmplă cu instituțiile de forță ale statului român

Lucru hotărât, Președintele României alături de PNL și foștii membrii ai PDL și-au asumat eradicarea Partidului Social Democrat! Se merge pe principiul că tot ce a mers prost în această țară este din cauza PSD-ului! Lăsând la o parte încleștarea aceasta care nicăieri și niciodată în istoria lumii nu a produs efecte pozitive, să facem un scurt recurs la memorie. Am uitat oare cum, fostul Președinte al României, Traian Băsescu a luptat la rându-i împotriva PSD și a condamnat SECURITATEA și COMUNISMUL?

Timp de 10 ani ne-a ținut  Băsescu captivi în această paradigmă a eradicării comunismului din România și a stingerii ultimelor focare ale fostei Securități!

10 ani de CNSAS, doar pentru ca, într-un final, să aflăm că am fost conduși de un COLABORATOR NOTORIU al FOSTEI SECURITĂȚI, care ajunsese să-și subordoneze SRI-ul prin intermediul generalului de informații Florian COLDEA

florian-coldea,-intalniri-de-taina-in-parcari-subterane10 ANI foarte importanți pentru efervescența politico-economico din Europa de EST. 10 ani în care țări precum Polonia spre exemplu, au cunoscut etape semnificative de creștere și dezvoltare economică.

10 ani pe care România i-a pierdut efectiv, 10 ani în care românii au suferit de pe urma unei guvernări care a tăiat salarii și pensii, a impus politici fiscale dezastruoase pentru mediul de afaceri și a “vămuit” toată țara. PDL-ul a dispărut într-adevăr dar, PDL-iștii își continuă activitatea, convertiți fiind în PNL-iști.

PDL-iștii sunt astăzi din nou la guvernare și, sub conducerea Președintelui Iohannis de această data, continuă lupta cu PSD. Întregul lor program politico-economic este pus în slujba acestui ideal: “lupta cu PSD”. Nu există politici sociale, nu există politici agricole, nu există o preocupare față de recesiunea economică resimțită deja în Europa, generată de Germania, cea mai puternică economie a continentului.

Citeste si   VIDEO Ludovic Orban: Guvernul va ataca la Curtea Constituțională și majorarea pensiilor cu 40%, și stimulentele pentru profesori

Există doar lupta cu PSD – “dușmanul poporului” sau pe nou, “MUIE PSD”!

 Ce a făcut MUIE PSD pentru SIBIU pe vremea când Iohannis era primar

La nivelul municipiului și al județului Sibiu, a existat un protocol de colaborare între PSD si FDGR, condus de Iohannis, în perioada 2001-2004.

Colaborarea s-a realizat conform punctului IV din protocolul național încheiat între PSD/FDGR. “Acest protocol s-a realizat la dorinta expresă a primarului Iohannis care, in Consiliul municipal Sibiu, nu avea majoritatea si dorea ca majoritatea formata din consilierii PSD sa-i sustina anumite proiecte  !! Lucru care s-a si intamplat !” a precizat fostul prim-ministru Adrian NĂSTASE.

S-au realizat, in parteneriat, proiecte importante care au pus in mod hotarator bazele dezvoltarii remarcabile a Sibiului in perioada urmatoare! Proiectele mai importante nu l-au avut pe Iohannis ca autor!!! Ele s-au nascut din colaborarea activa cu mediul economic, cultural, universitar al Sibiului. In baza protocolului, aceste proiecte au devenit o componenta de baza a STRATEGIEI DE DEZVOLTARE a municipiului si a judetului Sibiu. Prezentate si sustinute de PSD la Bucuresti, aceste proiecte au fost sustinute de Guvernul PSD/Nastase !!

Fara aceasta sutinere financiara ele nu puteau fi realizate pentru ca depaseau cu mult posibilitatile financiare locale !

Cele mai importante PROIECTE SUSTINUTE DE GUVERN SI IMPLICIT DE PSD au fost :

  1. SIBIU CAPITALA CULTURALA 2007 – este un proiect al Guvernului Romaniei, negociat de către Prim-ministrul României, Adrian Năstase și premierul Luxembourgului, cu ajutorul ambasadorului Postolache si in care Primaria si consiliul  Sibiu au fost parteneri locali! Guvernul Romaniei, prin Ministerul Culturii, a promovat acest proiect ! In prima faza, Iohannis a privit cu scepticism proiectul … La inceput, la intalnirile care aveau loc in fiecate zi de luni la Ministerul Culturii, cu ministrul Razvan Theodorescu, primarul Sibiului nu a dorit sa participe! Era total dezinteresat de acest proiect … interesul a aparut cand a inteles ca e un proiect realizabil si foarte important! In final si l-a insusit dar, in 2007, el nu a mai invitat pe nici unul din cei care l-au sustinut si realizat.
  2. In vederea realizarii Proiectului SIBIU CAPITALA CULTURALA, prin GUVERNUL ROMANIEI au fost sutinute financiar o serie de proiecte de infrastructura pentru municipiul Sibiu, absolut necesare , printre care :
  • REABILITAREA CENTRULUI ISTORIC AL SIBIULUI – cu finantare de la Guvernul Romaniei, direct si prin Ministerul Culturii.
  • Finantarea reabilitarii salii de spectacole THALIA – finantare de la Guvernul Romaniei, prin Consiliul judetean Sibiu.
  • MODERNIZAREA STATIEI DE CALE FARATA SIBIU –  finantare prin Ministerul transporturilor.
  1. Pentru a asigura  dezvoltarea economica durabila a municipiului si a  judetului Sibiu, s-a sustinut de catre Guvernul Romanieiconstructia si finantarea ZONEI INDUSTRIALE VEST CA  PARC INDUSTRIAL (langa Aeroportul Sibiu).
  2. In baza protocolului PSD/FDGR, Guvernul Romaniei a inceput, in 2003, CENTURA OCOLITOARE A MUNICIPIULUI SIBIU IN REGIM DE AUTOSTRADA
  3. In perioada 2001-2004 s-au realizat in Sibiu 2260 locuinte sociale de catre Guvernul Romaniei prin Ministerul Transporturilor ( locul 2 pe tara la nivel de judete).
  4. Reconstructia VIADUCTULUI GARA MARE care, din cauza gradului mare de uzura si risc s-a inchis circulatiei si ingreuna accesul spre cartiere mari ale Sibiului –  proiect la care Guvernul Romaniei a finantat 50% din valoarea investitiei.
Citeste si   VIDEO Ce nu s-a știut despre relația din Traian Băsescu și Victor Ponta

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ