Share

Pe data de 8 iulie a fost inaugurat mult așteptatul proiect Palas Campus. Zona din Sf. Andrei a beneficiat de o lucrare realizată de compania Iulius. Inițiativa are ca scop dezvoltarea Municipiului Iași. Discursurile invitaților au evidențiat potențialul pe care îl are cel mai vechi oraș din zona Moldovei. Forța de muncă există iar investituri precum Iulian Dascălu cred în potențialul orașului.

Citeste si   EXPOZIȚIA anuală ”Flori de toamnă” din cadrul Grădinei Botanice IAȘI și-a deschis PORȚILE pentru VIZITATORI

Municipiul Iași se află în plină dezvoltare, având o populație tânără și în creștere

Mihai Chirică, Primarul Municipiului Iași a declarat, în cadrul festivității de inaugurare, faptul că ușa lui va fi mereu deschisă pentru colaborări, încurajând investitorii să inițieze și pe viitor proiecte în zona Moldovei.

Costul proiectului se ridică la 150 de milioane de euro

Proiectul va contribui la consolidarea economiei din zona respectivă și de asemenea la dezvoltarea urbanistică. În cadrul ceremoniei de inaugurare, autoritățile locale, reprezentate de primarul Mihai Chirică, prefectul Marian Grigoras, ministru Costel Alexe si omul de afaceri Iulian Dascalu au participat la un concurs de batut cuie.

Citeste si   Cercetați de polițiștii IEȘENI pentru FURT CALIFICAT

Share

LĂSAȚI UN MESAJ