Share

Reprezentanții Antibiotice Iași au stat față în față, prin intermediul platformei de comunicare virtuală cu viitorii noștri performeri, studenții și absolvenții care s-au înscris în cea de-a cincea ediție a programului de dezvoltare profesională, Perform a+.
Initiat in 2016, in parteneriat cu UMF “Grigore T. Popa” Iasi, proiectul Perform a+ urmăreste să promoveze și insufle studentilor din anii finali/absolventilor (rezidenti, doctoranzi) pasiunea pentru industria farmaceutică si activitătile pe care le implică o carieră în domeniu.

Începând cu anul 2020, au fost incluși în proiect și studenți ai facultăților de Chimie și Inginerie chimică

Totodată, programul oferă posibilitatea completării cunostintelor teoretice, cu sesiuni practice, sustinute de specialiștii companiei.
Rezultatele primelor patru editii ale Perform a+:
• 50 de studenti farmacisti au absolvit programul.
• 14 dintre absolventii proiectului au fost angajati în domeniile Cercetării și Producției de medicamente;
Proiectul „Perform a+” a fost premiat in cadrul Galei EduManager 2017 si a primit Diploma de excelentă pentru rezultatele obtinute.

Share
Citeste si   Depoul CTP din DACIA va fi MODERNIZAT! Primăria IAȘI a semnat contractul pentru REALIZAREA studiului de FEZABILITATE
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ