Share

În data de 26 august a avut loc o conferința de presă în cadrul căreia au fost prezentate concluziile proiectului „TELSON – Problem-based and team-based learning strategies in the education of biomedical and natural sciences”.

Ne aflăm cu un pas mai aproape de învățământul modern datorită proiectului TELSON

În cadrul conferinței s-au dezbătut pașii pe care îi va urma Universitatea de Medicină și Farmacie Grigore T. Popa în vederea obținerii unui sistem de învățământ modern, adaptat noilor tehnologii.

Citeste si   7.753 cazuri noi de PERSOANE infectate cu SARS-CoV-2 pe teritoriul ROMÂNIEI

În cadrul conferinței de presă au luat cuvântul profesori, medici și organizatori ai inițiativei: prof. univ. dr. Radu Iliescu, – Prorector Strategie instituțională, evaluare academică și relații cu organizațiile studențești, sindicale, ONG-uri și comunitatea; conf. univ. dr. ing. Daniel Schwarz – Universitatea Masaryk din Brno, Cehia, director al proiectului TELSON, conf. univ. dr. Gabriela Ştefănescu – director al proiectului TELSON şi membrii echipei de implementare conf. dr. Dana-Mihaela Turliuc, conf. univ. Mihaela Moscalu, as. univ. dr. Georgiana Gîlcă-Blanariu, conf. dr. Bogdan Stoica, conf. dr. Ionuţ Nistor, as. univ. dr. Bogdan Iliescu şi as. univ. dr. Adrian Ciureanu – persoana de contact in Proiectul TELSON.

Citeste si   MUNCITORI mai MULȚI - rata de INFECTARE cu COVID-19 mai MARE: ”Sunt de acord ca OAMENILOR ce lucrează în FABRICI să li se asigure TRANSPORTUL”

Întrebat de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași„ cum a decurs proiectul as. Univ. dr. Adrian Ciureanu a declarat:

Vreau să vorbesc în special de soluțiile tehnologice care sunt unele extrem de performante și care au îmbogățit platforma de e-learning care funcționează în universitate.

Efectiv platforma pentru management și platforma pentru cazuri virtuale a fost folosită de studenți în semestrul doi și a fost un succes. Marele noroc este faptul că aceste platforme sunt disponibile toată ziua ceea ce înseamnă că studenții ar putea repeta la orice oră


Share

LĂSAȚI UN MESAJ