Share

 

Propunerea PMP Iași pentru Consiliul de administrație al Aeroportului Iași a fost respinsă

Nominalizarea făcută de deputatul Petru Movilă și consilierul județean Alin Aivănoaei era Ioana Briaur. Persoana în cauză este angajată la cabinetul deputatul PMP-ist de Iași. Calitatea de “consilier” a deputatului Movilă, este dublată în cazul acestei fete de legătura pe care o realizează cu redacția BZI.

Aceasta pentru că soțul “consilierei” este Florin Briaur, redactorul-șef al așa-zisului Cotidian BZI. Singurul ziar din Moldova al cărui patron a fost condamnat pentru șantaj.

Alianța Asimionesei – Movila de la nivelul CJ Iași amenință Aeroportul Iași

Întreaga situație are de fapt o singură explicație: dorința clanului Asimionesei de a-și subordona Consiliul de Administrație al Aeroportului Iași prin infiltrarea acestei fete.

Poliția Rutieră Iași s-a reformat complet! A trecut “testul Asimionesei”

Conducerea Consiliului Județean Iași nu a cedat presiunilor făcute de grupul Asimionesei – Movilă – Aivănoaei.

Pentru această adevărată rezistență de care a dat dovadă, Președintele Maricel Popa chiar merită felicitat.

Reamintim cititorilor faptul că grupul de interese creat de-a lungul anilor de clanul Asimionesei slăbește pe zi ce trece.

BZI pierde doi pioni importanți: Abalași la Prefectura și Vasile Șalaru la CJ. Alții la rând!

Abalasi dat afară din Prefectură și Șalaru din Consiliul Județean 

Informații cu caracter intern ajungeau în redacția BZI. Cercul s-a tot restrâns dar sedințele la care participa Șalaru transpirau la BZI. În acel moment a devenit evident cine este turnătorul de serviciu.

VIDEO | Ce cauta masinile şi angajaţii BZI la ASIMIONESEI acasă?

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

  1. Zau asa, Caricel Popa a “rezistat” presiunilor lu bursucul *utacios? De unde stiti asta, de la el? Zic si eu, ca proasta, ca poate miile de telefoane dintre cei doi inseamna o dujmanie crunta, apocaliptica, necrutatoare… Bai, il pupati undeva pe Popa acum? Pentru ce?

LĂSAȚI UN MESAJ