Share

Agitatie mare la sediul BEC Sectorul 1, acolo unde s-au adunat sustinatorii lui Daniel Tudorache care cer reunmararea voturilor. In plus, oamenii scandeaza in mod repetat “Sa vina presa!”.

Astazi va avea loc o sedinta a Biroului Electoral Central in care se va decide daca vor fi sau nu renumarate voturile.

Daniel Tudorache a venit si el aici chiar de la prima ora a diminetii. “Am solicitat de 48 de ore renumararea si speram ca se va lua o decizie astazi, cel tarziu maine. (…) Am inteles ca astazi este sedinta la ora 12:00. Vedem ce  decizie vor lua”, a afirmat Tudorache.

Citeste si   Miron Mitrea, la Culisele Puterii: „Nu cred că în această seară va fi ceva spectaculos în cadrul dezbaterii dintre Biden și Trump”

Potrivit acestuia, importanta acum este renumararea “astfel incat sa nu exista nicio suspciune ca au fost fraudate alegerile”. “Vreau transparenta. Vreau ca voturile cetatenilor sa fie corect numarate”, a mai spus candidatul PSD.

In context, el a adaugat: “Aproape toate partdidele au solicitat renumararea. Acum 4 ani, cand 3 saptamani contesta tot (Clotilde Armand – n.r.), ce poate sa spuna?”, facand referire la alegerile din 2016, cand Clotilde Armand a candidat pentru prima data la Primaria Sectorului 1, a fost declarata castigatoare, initial, ulterior dovedindu-se ca a pierdut scrutinul. 

Citeste si   Gabriel Oprea și-a depus candidatura pentru un mandat de deputat! Fostul vicepremier pentru securitate națională va candida ca independent

In vreme ce apele fierb in fata sediului BEC, Clotilde Armand si-a anuntat victoria, luni seara, in alegerile locale din 27 septembrie. Aceasta a precizat că nu există bază legală pentru a relua numărătoarea voturilor si asta pentru ca – spune candidata USR-PLUS  – diferența între ea și candidatul PSD, Dan Tudorache, ar fi de peste 1000 de voturi.

Citeste si   Ludovic Orban, despre AMÂNAREA alegerilor parlamentare: "Dacă sunt respectate regulile nu avem un risc suplimentar în răspândirea virusului”

“Am ieșit învingători, matematica a învins! Nu există baza legală pentru a relua numărarea. (…) Nu este posibil pentru ca nu exista baza. Dacă Tudorache și Firea vor mai mulți ani de închisoare, să încerce să mai umble la voturi. Diferența este de peste 1000 de voturi. Va promit ca voi lupta cu toata forta mea ca tentativa de fraudare care a existat sa nu ramana nepedepsita”, a afirmat aceasta. 

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ