Share

Aproximativ 80 de mașini au participat, duminică, la un protest față de starea proastă a drumului național DN 24C, care leagă localitățile Manoleasa și Rădăuți Prut.

Potrivit șefului Inspectoratului Județean de Jandarmi Botoșani, colonelul Ilie Muntean, protestul a fost unul civilizat, la el participând persoane din mai multe localități din județ.

Citeste si   Fotbal: Mai mulţi juniori ai clubului Gaz Metan Mediaş, infectaţi cu noul coronavirus

Manifestanții au cerut autorităților să adopte măsuri urgente pentru asfaltarea DN 24 C, singurul drum național de pământ din România.

“Scopul adunării publice îl constituie manifestarea în legătură cu aprobarea de către Guvern a fondurilor necesare pentru asfaltarea DN 24 C pe traseul Manoleasa Prut — Miorcani”, au anunțat organizatorii.

Lucrările pentru modernizarea acestui drum au început în urmă cu peste cinci ani, însă au fost abandonate înainte de turnarea stratului de asfalt. Între timp, drumul a devenit aproape impracticabil, odată cu topirea zăpezii.

Citeste si   Vizită în teren a prefectului DAN NECHIFOR! Au fost impuse măsuri pentru stoparea DEVERSĂRILOR de la STĂUCENI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ