Share

Mitingul pentru susţinerea Guvernului Grindeanu a continuat și miercuri, pentru a patra zi consecutiv. Ca în fiecare seară, protestatarii s-au adunat în faţa Palatului Cotroceni. De data aceasta, președintele a ieșit pentru a discuta cu ei. Mai mult decât atât, Administrația Prezidențială le-a oferit ceai demonstranților.

Președintele României, Klaus Iohannis, a mers în fața Palatului Cotroceni pentru a discuta cu protestatarii nemulțumiți care îi cer demisia.

Citeste si   Marcel Ciolacu, prima reacție după cina de la Sărata Monteoru

”Cu ce aș putea să vă fac viața mai bună? Care sunt revendicările dumneaoastră?”, a întrebat Iohannis. Președintele n-a putut, însă, să poarte un dialog cu demonstranții, întrucât aceștia au început să se împingă și să strige ”Nu ești președintele nostru!”.

Pe Facebook, Klaus Iohannis a scris că înțelege să-și exercite mandatul de președinte ascultând vocea tuturor românilor, indiferent de opțiunile lor.

”Am fost în această seară să vorbesc cu oamenii care protestează de câteva zile în faţa Palatului Cotroceni. Este absolut firesc să existe diferențe de păreri şi puncte de vedere şi este dreptul fiecărui cetăţean de a-şi face cunoscute convingerile, în mod paşnic şi civilizat”, a mai scris președintele.

Citeste si   Marcel Ciolacu, Mihai Tudose și încă 9 persoane, amendate pentru încălcarea regulilor anti-Covid. Anunțul Poliției

Potrivit Realitatea TV, un reporter Al Jazeera care a fost martor la întâlnirea lui Iohannis cu protestatarii a relatat că oamenii i-au strigat şefului statului “Nu eşti preşedintele meu, întoarce-te în Germania!”.

Câteva sute de persoane cer, miercuri seară, demisia președintelui Klaus Iohannis, pe care-l acuză că ar fi instigat populația să iasă în stradă împotriva Guvernului Grindeanu.

Citeste si   Ludovic Orban, despre amenda primită de Ciolacu și mai mulți social-democrați pentru încălcarea măsurilor anti-Covid: Au fost surprinși așa cum sunt

Mulți dintre cei care-și arată susținerea față de Guvern au mărturisit că au votat PSD la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ