Share

Protest Iași

Sute de persoane continuă protestele la Iași. Oamenii strigă “Nu cedăm!” și cer demisia Guvernului.

Protest București

Aproximativ 12.000 de oameni s-au adunat, luni seara, în Piața Victoriei, din Capitală, pentru a manifesta împotriva Guvernului Grindeanu. Este cea de-a șaptea zi de proteste.

Manifestanții au pancarte pe care scrie: “România! Ce-ai făcut? I-ai lăsat și te-au vândut”, “Codruța nu uita, noi suntem dreptatea ta”, “PSD — ciuma roșie”, “#Rezist. România, te iubesc”, “Jos statul mafiot care protejează abuzul de putere”.

”Am venit în piață pentru că nu e normal să trăim așa. Mi se pare că cei de la guvernare trebuie să răspundă. Din punctul meu de vedere, nu ne mai reprezintă”, a declarat o tânără din Piața Victoriei.

”Am votat contra actualei puteri, dar am rude și prieteni care au votat PSD pentru că au crezut în ideologia de Stanga și care acum spun că nu se mai regăsesc în ceea ce face Guvernul”, a mărturisit un alt protestatar.

Totodată, protestarii scandează “Hoții, hoții!”. Şi de această dată, oamenii flutură steaguri, suflă în fluiere și vuvuzele.

Protest Brașov

Peste 100 de persoane s-au adunat, luni seara, în fața Prefecturii Brașov pentru a șaptea zi consecutiv.
Oamenii scandează “Demisia”, “Hoții-Hoții”, “PSD-Ciuma roșie”.

Protest Piatra-Neamț

Circa 200 de persoane s-au strâns, luni, în fața Teatrului Tineretului, pentru a participa la un protest împotriva actualului Guvern, căruia îi cer demisia.

Oamenii cer și demiterea Avocatului Poporului. Manifestanții au și doleanțe care țin de planul local și solicită depolitizarea societăților din subordinea administrației locale și demiterea directorilor și consilierilor PSD care i-au jignit, prin postări pe paginile de socializare, pe cei care au participat la mitinguri, conform agerpres.ro.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ