Share

Unitatile sanitare din municipiul Iasi si in special Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului “Sf. Spiridon” Iasi, s-au confruntat cu mari dificultati in ceea ce priveste desfasurarea actului medical.

Directia de Sanatate Publica Iasi impreuna cu Institutia Prefectului-Judetul Iasi, Spitalul Clinic Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iasi, Institutul de Psihiatrie Socola Iasi, Spitalul Clinic de Recuperare Iasi si Spitalul de Boli Cronice “Sf. Ioan” Targu-Frumos, au incheiat un protocol de colaborare pentru rezolvarea acestor situatii.

Citeste si   Admiterea la TUIASI, cifre record și în sesiunea de toamnă: 200 de candidați în plus față de locurile bugetate

Printre alte probleme, aceste unități medicale urmeaza sa colaboreze şi sa mobilizeze toate resursele disponibile în vederea operationalizarii procedurii, in conditii extreme din punct de vedere meteorologic și sa colaboreze în vederea asigurarii condiţiilor de cazare pe o perioadă mai mare de 24 h.

Beneficiarii sunt persoanele bolnave aflate în situatii de risc social determinata de: lipsa unei locuinte; situatie materiala precara; lipsa familiei.
Astfel, Spitalul Clinic Judetean de Urgente “Sf. Spiridon” Iasi va asigura cazarea pacientilor care necesita dializa la solicitarea unitatilor in care se desfasoara aceasta procedura, in conditiile in care posibilitatile de cazare sunt depasite la nivelul acestor unitati.

Citeste si   Ludovic ORBAN: 14 SECUNDE DE TĂCERE când a fost întrebat despre POSIBILA întoarcere a lui CHIRICA la PSD

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ