Share

Miercuri, 13 noiembrie 2019, de la ora 10.00, Biblioteca Județeană „Gh. Asachi” Iași, în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu” Iași și Colegiul Național „Mihai Eminescu” Iași desfășoară un nou proiect Provocările Culturii: „Istoria Iașului prin obiectiv”

Întâlnirea va avea ca scop trasarea condițiilor de desfășurare a activităților,  alături de voluntarii Ana Teodora Busuioc și Daniel Rotar de la Facultatea de Arte Vizuale și Design. Manifestările vor fi o modalitate de a cunoaște și înțelege nonformal, istoria orașului Iași și o încercare de a imortaliza prin obiectivul aparatului de fotografiat migrația valurilor istoriei peste „chipul” urbei noastre.

Citeste si   Numărul total al NOTELOR de 10 din județul IAȘI a ajuns la 18, în urma CONTESTAȚIILOR

Alături de noi vor fi elevii de la Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Iași, coordonați de profesor Lăcrămioara Iordăchescu. Reprezentanții bibliotecii vor prezenta oferta serviciilor de bibliotecă, concomitent cu prezentarea ofertei de carte.

Această întâlnire se desfășoară în cadrul proiectului Provocările Culturii, care își propune să faciliteze contactul elevilor de liceu cu diverse zone ale culturii și interconectarea lor, prin expoziții, ateliere și seminarii și prin  cunoașterea și aprofundarea acelor cărți din bibliotecă care dezvoltă tema propusă.

Citeste si   EVENIMENT important în cadrul Spitalului de Recuperare din IAȘI! Ec. Carmen CUMPĂT: ”Tema evenimentului reflectă IMPORTANȚA cunoașterii rolului reabilitării MEDICALE într-un sistem medical dinamic”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ