Share

Excluderea lui Victor Ponta din PSD a fost propusă joi, în cadrul Comitetului Executiv Naţional al Partidului Social Democrat, de către liderul PSD Olt, Paul Stănescu.

Paul Stănescu ar fi motivat că, prin afirmaţiile din ultima perioadă, Victor Ponta nu “loveşte” doar în Liviu Dragnea, ci în tot partidul.

Propunerea nu s-a supus la vot în CExN, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, afirmând că nu este cazul apariţiei unor tensiuni interne în partid.

Secretar general adjunct în PSD, Codrin Ștefănescu a relatat, la Antena 3, ce s-a întâmplat în ședința PSD, informează stiripesurse.ro.

”Nu ne fac bine cuvintele lui Victor Ponta. L-am invitat la partid, să ni se alăture, nu vrea. Nu poți să îl obligi pe om, dacă nu vrea să ne ajute. Poate îi trece. S-au cerut și sancțiuni, și o poziție fermă. Ce poziție fermă poți să iei? Oricând vrea să vină la partid, are ușile deschise. Are multe lucruri cu care ne poate ajuta. Dacă nu vrea, măcar să spună public.”, a spus Codrin Ștefănescu.


Share
Citeste si   Conturi în BĂNCI, bunuri de LUX și VENITURI din diverse FIRME! Cu asta se ”LAUDĂ” unii dintre cei mai BOGAȚI aleși ai IAȘULUI
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ