Share

Primarul orașului Iași, Mihai Chirică, spune că, după respingerea lui Sevil Shhaideh a primit din teritoriu telefoane de la pesediști care spuneau: „Doamne ajută, bine că nu a fost nominalizată!” Chirică, unul dintre vicepreședinții PSD, declarase anterior că nominalizarea lui Sevil Shhaideh la funcția de premier i se pare nepotrivită, scrie republica.ro

„Ca vicepreşedinte PSD, atâta timp cât am împuternicit preşedintele la nivel naţional să ia o decizie şi asta a considerat-o necesară, mă gândesc că a avut mai multe necunoscute în studiu decât am avut eu cu mintea mea, cu sufletul meu şi a luat această decizie. Dacă mă întrebaţi ca cetăţean nu cred că este cea mai potrivită, dacă mă întrebaţi ca primar, crescut lângă statuia lui Ştefan cel Mare, este nepotrivită”, a spus acesta în urmă cu trei zile.

Citeste si   VIDEO Președintele și locțiitorul Biroului Electoral din Măicănești, jud. Vrancea, au demisionat după suspiciuni de fraudă

Marți, președintele Klaus Iohannis a respins propunerea PSD-ALDE de a o numi pe Sevil Shhaideh în funcția de premier. „Săptămâna trecută, când am avut consultări cu partidele, PSD şi ALDE, care au ţinut să vină împreună, mi-au propus-o pe doamna Sevil Shhaideh pentru poziţia de prim-ministru. Am cântărit cu grijă argumetele pro şi contra şi am decis să nu accept această propunere. În consecinţă, solicit coaliţiei PSD-ALDE să facă altă propunere”, a declarat acesta.

Citeste si   Dan Barna: Am votat pentru o România care începe să respecte cetățeanul și banul public

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ