Share

În legătură cu situația sesizată cu privire la unul dintre materialele de promovare a candidaților PSD Iași de la alegerile locale, conducerea partidului face următoarele precizări:

Partidul Social Democrat Iași are un contract de prestări servicii cu o firmă de specialitate pentru amplasarea materialelor de promovare. Niciunul dintre candidații PSD nu s-a ocupat în mod direct de realizarea acestora și nici nu a pus la dispoziția firmei materiale care să fie utilizate la realizarea mesh-urilor.

Citeste si   Noi SPORURI COVID-19 pentru ambulanțieri după negocierile dintre sindicate și Ministerul Sănătății. Anunțul lui Nelu Tătaru

Întreaga responsabilitate privind calitatea materialelor aparține firmei contractante. Astfel, în urma sesizării, firma a verificat toate mijloacele publicitare din contractul cu PSD. Reprezentanții societății și-au asumat faptul că la montarea unei singure părți, dintr-un singur cub publicitar, nu au utilizat un mesh nou. Ca urmare, materialul respectiv a fost îndepărtat și înlocuit.

Administratorul societăţii a explicat în ce a constat eroarea: “Greşeala mea a fost că am refolosit un banner pe care l-am realizat în 2017 pentru festivitatea de absolvire a fiicei mele, la un liceu din Iaşi. La montaj, angajaţii au luat din magazie, din multitudinea de feţe de cort existente, una asemănătoare celor neutre. Albă pe o parte, printată cealaltă. Partea printată a fost pusă în interior, deci nu am observat-o nici la verificările ulterioare. Îmi asum greşeala şi prezint public scuze pentru neplăcerile provocate”.

Pe viitor, responsabilii din cadrul partidului vor acorda o mai mare atenție verificării materialelor publicitare comandate pentru a evita astfel de situații. Adversarii politici au înțeles să se folosească de această ocazie pentru a ataca PSD Iași. A fost, însă, doar o furtună într-un pahar cu apă.

Citeste si   Dosarul ANRP. Ani grei de închisoare pentru fosta șefă a instituției, omul de afaceri Horia Simu și deputatul fugar Attila Gabor


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ