Liderilor consilierilor județeni ai PSD IAȘI, Stanciu Cristian a devenit în febriarie 2018, asociat unic în SC TRUSTUL IESEANUL-TELE M S.R.L. @ Exponent de marcă al facțiunii politice POPA-NICHITA din PSD IAȘI, Cristian Stanciu a devenit de curând și proprietar de presă.

Practic, în momentul de față, PSD are în IAȘI două instituții de presă care pot fi considerate OFICIOS al acestui Partid!

Acestea sunt Tele M și Ieșeanul!

SC. TRUSTUL IESEANUL-TELE M S.R.L. îl are drept asociat unic pe Cristian STANCIU. Firma practică Activitati de difuzare a programelor de televiziune și Stanciu a mai trecut în mod prevăzător și activități legate de Fabricarea hartiei si cartonului.

PSD-istul a avut ambiția de a conduce în mod direct această afacere alegând să fie el însuși ADMINISTRATORUL firmei.

Practic, prin poziția actuală, Stanciu centrează și tot el dă cu capul!

Pe de o parte este subiectul unor știri pe care le generează din poziția de lider al consilierilor în Consiliul Județean Iași dimineața, iar după-amiază, merge în redacția de știri pentru a le dicta jurnaliștilor angajați la Tele M și Ieșeanul cum să prezinte respectivele știri.

Același lucru îl face și atunci când este subiectul unor subiecte de presă care reflectă poziția sa de Vicepreședinte al PSD Iași.

O altă ipostază interesantă a acestei situații este atunci când Stanciu negociază mize politice cu colegii săi din PSD pe care îi convinge de punctele sale de vedere cu ajutorul subordonaților din organele de presă pe care le conduce din poziția de administrator.

Puteți doar să vă imaginați și natura relației dintre omul politic Stanciu și colegii din celelalte partide, care la Iași se află în opoziție politică. Vă puteți doar închipui de câtă obiectivitate pot da dovadă jurnaliștii administrați de Vicepreședintele PSD IAȘI!

Relația STANCIU – NICHITA: trainică și profitabilă. Peste un DECENIU de colaborare politico-economică

Cristian STANCIU – administrator și asociat în alte 7 firme

NumeFunctie%FirmaJudețulLocalitateaExtra
STANCIU CRISTIAN Asociat și Administrator35 %GEOTOP CONSTRUCTII SRLIASIIASI
Asociat25 %FEG 1 S.R.L.IASIIASI
Asociat și Administrator55 %GLORIA CLINIC SRLIASIIASI
Asociat50 %TOP CONSULT SRLIASIIASI
Asociat40 %NET TOP S.R.L.IASIIASI
Reprezentant asociat persoana juridicaTELE M SRLIASIIASI
AdministratorMETCONS TOP SRLIASIIASI

Natura activităților economice pe care omul politic și mai nou de presă Cristian STANCIU le dezvoltă în Iași constituie subiectul unor anchete viitoare.

Un exponent al legislativului județean ieșean a ajuns să administreze direct și anumite instituții de presă. Pe lângă aceste activități, sub incidența directă a intereselor domnului Stanciu au căzut și terenuri centrale din municipiul Iași, hoteluri emblematice pentru Iași, case din patrimoniul local și spații comerciale aflate în administrarea publică locală.

Un MOGUL IEȘEAN în plină ascensiune! Spală banii lui Gheorghe NICHITA?

Cum au fost și sunt în continuare posibile toate acestea?

Probabil că influența politică combinată mai nou cu cea mediatică, nu poate fi răspunsul! Altfel organele abilitate s-ar fi sesizat deja!

Mesajul redacției Ziarului “Buna Dimineata Iași”

Dacă aveți un posibil răspuns sau poate un indiciu pentru reporterii de anchetă ai ziarului nostru ne puteți scrie pe adresa office@bunadimineataiasi.ro! Doar cu ajutorul dvs vom putea să STOPĂM acest furt generalizat din bugetele publice! Orice indiciu poate conduce la finalizarea unei anchete. Fiecare anchetă jurnalistică poate conduce la declanșarea unei anchete judiciare și pe cale de consecință la punerea sub acuzare a celor care delapidează bugetele statutului și care implicit ne fură pe fiecare dintre noi! Ziarul “Buna Dimineata Iași” își asumă protejarea deplină a confidențialității surselor care ajută la realizarea acestor anchete.

 

LĂSAȚI UN MESAJ