Share

Organizatia Județeană Iași a PSD face un apel la echilibru politic!

Organizația Județeana Iași a PSD susține în continuare programul de guvernare și consideră că proiectele propuse românilor în campania de anul trecut trebuie să fie implementate în cei 4 ani de guvernare.

De asemenea, ne arătăm susținerea pentru proiectele județului Iași și pentru ieșenii propuși în cadrul ministerelor în funcțiile de Secretar de stat.

România nu are nevoie acum de blocaj politic și administrativ. Niciunul dintre noi nu are dreptul să se cramponeze de o anumită funcție sau de o anumită postură pentru a crea dezechilibru politic și admnistrativ. În actualul context susținem conducerea PSD.

Citeste si   Senator PSD, diagnosticat cu Covid-19. El a participat la mai multe evenimente în ultima perioadă, dar spune că a purtat mască

Facem un apel la echilibru și responsabilitate!

Momentul economic favorabil generat de Guvernarea PSD trebuie să continue. Acest program a fost propus românilor încă de anul trecut, țara noastră înregistrând astfel cel mai semnficativ progres dintre toate statele Uniunii Europene.

Românii au dreptul să o ducă bine și nu doar binișor. Programul de guvernare este un proiect amplu, îndrăzneț menit să aducă bunăstare și siguranță. Întârzierile înregistrate în ultimul timp pun în pericol aplicarea unor măsuri care să permită în continuare susținerea acestui trend pozitiv pentru economia romanească. Nimeni nu trebuie să se abată de la calendarul stabilit. Vorbim despre un proiect de țară care trebuie dus până la capăt.

Citeste si   Iohannis, solidar cu victimele din ”Colectiv”. Ce va face vineri, la 5 ani de la tragedie

Fiecare dintre membrii viitorului guvern trebuie să conștientizeze programul de guvernare ca pe o foaie de parcurs, cu termene clare

Nu este timp de pierdut. PSD și-a asumat în fața românilor anul trecut întreaga răspundere pentru realizarea programului. Nu trebuie să îi fie frică nimanui de evaluările partidului care i-a numit în funcție. Cine face treabă rezistă, cine nu, lasă locul altcuiva! Maricel Popa, Președintele Organizației Județene Iași a PSD

În același timp, Organizația Municipală a PSD Iași a luat poziție în favoarea lui Grindeanu

„Organizația Municipală Iași a Partidului Social Democrat îl susține pe domnul Sorin Grindeanu și Guvernul PSD-ALDE pe care acesta îl conduce în vederea punerii în aplicare a Programului de Guvernare ales de români în decembrie 2016. Organizația Municipală a PSD Iași consideră că pentru a performa și a obține rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, în special de către conducerea partidului și parlamentarii PSD, formațiune care a propus actuala formulă guvernamentală.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ