Share

Ne dezicem în totalitate de declarațiile domnului Chirica. Cerem retragerea sprijinului pentru funcția de președinte al PSD Iași pentru Mihai Chirica”, a declarat primarul comunei Schitu Duca, Mihai Mihalache, într-o conferință de presă organizată la sediul PSD Iași.

„Avem semnăturile a 56 de primari”, a mai precizat acesta. Primarii din PSD Iași au semnat o scrisoare deschisă prin care se „leapădă” de Mihai Chirica și îl asigură pe Liviu Dragnea de „loialitate” față de conducerea partidului.

Edilul din Schitu Duca a mai declarat că are și sprijin din partea parlamentarilor PSD Iași Camelia Gavrilă, Vasile Axinte, Victorel Lupu și Vasilea Câtea.

Citeste si   Nicolae Băniciou, lăsat fără imunitatea parlamentară, vrea să ajungă cât mai repede în fața instanței: Toate acuzațiile sunt niște minciuni

Președintele CJ, Maricel Popa, spune că este un moment delicat în partid și că este alături de primarii PSD Iași.

„Nu sunt și nici nu-mi doresc să fie tabere în PSD Iași. Nu vrem să excludem pe nimeni, vrem să intrăm în normalitate.”, a declarat deputatul Vasile Câtea.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ