Share

PSD Iași – aripa CHIRICA – îl susține pe premierul Grindeanu

În contextul în care Victor PONTA se alătură aripei Grindeanu, șansele de supraviețuire ale actualului guvern ar putea crește considerabil.

Supraviețuirea Guvernului Grindeanu – Ponta echivalează cu dispariția lui Liviu Dragnea și a susținătorilor acestuia.

La Iași, schimbarea de paradigmă națională îl va propaga pe Mihai Chirica în vârful piramidei PSD. Iar actualul primar de Iași este perfect conștient de acest lucru.

Este însă posibil ca aceste mișcări politice să îi aducă însă și excluderea din rândul Partidului Social-Democrat.

Social-Democratul ieșean Ovidiu Laicu este pregătit să ceară excluderea lui Mihai Chirica din PSD pe fondul opiniilor diferite pe care acesta din urmă le manifestă la adresa lui Liviu Dragnea. Însă, șansele de reușită ale unui astfel de demers se lovesc frontal de poziția administrativă pe care o ocupă Mihai Chirica.

Citeste si   Cum se vor desfășura la IAȘI manifestările DEDICATE aniversării Unirii Principatelor ROMÂNE

Cert este faptul că această vară nu se anunță a fi deloc liniștită pentru mediul politic și administrativ local.

Organizația Municipală Iași își arată susținerea pentru guvernarea PSD asigurată de premierul Sorin Grindeanu

Într-un comunicat de presă, filiala PSD face apel la o rezolvare responsabilă.

„Organizația Municipală Iași a Partidului Social Democrat îl susține pe domnul Sorin Grindeanu și Guvernul PSD-ALDE pe care acesta îl conduce în vederea punerii în aplicare a Programului de Guvernare ales de români în decembrie 2016. Organizația Municipală a PSD Iași consideră că pentru a performa și a obține rezultate, Guvernul trebuie sprijinit politic, în special de către conducerea partidului și parlamentarii PSD, formațiune care a propus actuala formulă guvernamentală.

Atât Guvernul, cât și Parlamentul și întreaga Românie au nevoie, în primul rând, de stabilitate, pragmatism și disponibilitate de dialog și cooperare astfel încât așteptările legitime ale cetățenilor să poată fi împlinite.

Organizația Municipală Iași consideră că PSD trebuie să evite conflictele interne și disputele publice pe marginea guvernării

Trebuie ocolite eventualele disfuncții și imperfecțiuni în activitatea politică, ca și în cea guvernamentală trebuie discutate și rezolvate cu sinceritate și responsabilitate.

Citeste si   Grupul Renew, condus de Cioloș, cere o dezbatere în Parlamentul European pe tema certificatelor de vaccinare: „Nu trebuie restrânse drepturi”

Organizația Municipală Iași a PSD consideră că toți membrii partidului trebuie să facă eforturi pentru ca formațiunea politică să evite o premieră tristă, cu efecte de imagine greu de anticipat, în care un partid care a câștigat alegerile să își îndepărteze propriul Guvern la mai puțin de jumătate de an de la investire fără un motiv bine fundamentat.

Citeste si   VIDEO Sorin Cîmpeanu, despre scăderea numărului de elevi de la 28 la 26 în clasă: Impactul este de peste 1.000 de clase. Discuțiile pe buget, deloc liniștite

Organizația Municipală Iași a PSD are încredere în competențele și în buna credință a domnului Sorin Grindeanu și are certitudinea că, cu sprjinul politic, dar și uman necesar, acesta și echipa sa de la Palatul Victoria pot avea rezultatele pe care ni le dorim cu toții”, se arată în comunicatul Organizației Municipale PSD Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ