Share

Cu fracțiuni interne foarte puternice, minuscul grup rămas în PSD IAȘI urmează să cunoască o nouă înfrângere

Vom publica în continuare comunicatul de presă transmis de PSD Iași, urmând ca pe parcursul acestei campanii electorale să arătăm cu subiect și predicat cine sunt oamenii rămași în PSD Iași, ce s-a întâmplat după prăbușirea PSD la Iași în alegerile locale, cum s-a realizat lista pentru Alegerile Parlamentare și poate cel mai important, în fața cui răspund politicienii puși pe lista PSD Iași! 

PSD Iași nu va fi niciodată remorca altui partid politic. PSD nu va face niciodată jocurile unor grupuri de interese. Singurul nostru interes este și va fi interesul general al ieșenilor.

Citeste si   Gabriela Firea, mesaj către români: "Votați PSD ca să scăpați de PNL și de Guvernul Orban! Votați ca să vă salvați!"

PSD nu va accepta înţelegeri subterane cu PNL, un partid care i-a dezamăgit pe români și nu a făcut nimic pentru ieșeni

Împreună cu amorful USR, PNL se pregătește să înhațe România. Suntem deciși să facem o Opoziţie reală, o Opoziție sănătoasă în interesul oamenilor, nu una de faţadă, ipocrită și dublată de înțelegeri șoptite prin culise.

PSD este un partid demn, cu principii și conștiință civică. Nu vom mai vota în Consiliul Local niciun PUZ până la aprobarea Planului Urbanistic General, tergiversat la nesfârșit de colorat-politicul primar Mihai Chirica. Vom amenda bugetele municipal și judeţean astfel încât să aibă prioritate investiţiile cu adevărat relevante pentru ieșeni.

Citeste si   Marii arși vor putea fi tratați mai rapid în străinătate. Mecanismul de transfer a fost aprobat de ministerul Sănătății

PSD se va ridica la nivelul înaltelor așteptări pe care un oraș precum Iașul le presupune: vom propune reforme în administraţie, proiecte viabile și o agendă publică asumată politic, cu termene atent urmărite.

Chemăm membrii PSD la mobilizare! Le cerem să aibă încredere și să înțeleagă că cea mai mare greșeală este non-combatul! A nu te manifesta electoral înseamnă a permite nașterea și proliferarea unui mutant, un partid-stat ce va deschide calea celor mai mari abuzuri. A nu-ți exercita votul înseamnă a te expune unui tip de politică și de politician care calcă pe cadavre. PSD, structură politică orientată prioritar pe protecția cetățeanului, nu va permite acest lucru. Pentru asta, însă, avem nevoie de solidaritatea dumneavoastră, stimați ieșeni!

Citeste si   VIDEO Orban: Spitalele private vor trata și ele pacienți COVID-19

PSD s-a înscris pe un drum al reformei, al redefinirii. Avem marea șansă de a arăta românilor cine le este cu adevărat aliat, cine le vrea cu adevărat binele. Deviza noastră, crezul nostru politic și social va deveni, cu ajutorul dumneavoastră, principiul unei Românii sănatoase economic și moral: Responsabilitatea înaintea oricărui interes personal.

Așa să ne ajute Dumnezeu!


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ