Share

PSD Iaşi solicită demisia din PE a europarlamentarului Cătălin Ivan, despre care susţine că este „apartidic”, Ivan menţionând, în replică că acest comunicat a fost dat „la ordinul” liderului PSD Liviu Dragnea.

PSD Iaşi se dezice categoric de declaraţiile a partidicului Cătălin Ivan, care se agaţă în continuare şi de PSD şi de funcţia de europarlamentar.

Astfel, nicio alegaţie emisă de acesta nu reprezintă punctul de vedere al PSD Iaşi. Intenţiile sale sunt cum nu se poate mai clare şi urmăresc un singur lucru: dezbinarea partidului care în acest moment asigură guvernarea României”, conform comunicatului.

PSD Iaşi îi solicită lui Cătălin Ivan să demisioneze din funcţia de europarlamentar.

Citeste si   Klaus Iohannis va merge luni cu Săgeata Albastră pe traseul Gara de Nord-Aeroportul Otopeni

Cătălin Ivan se reprezintă numai pe sine şi ia poziţii publice împotriva partidului care i-a asigurat o carieră politică, nemaifiind un exponent al politicii social-democrate nici în România, nici în Europa“, se mai arată în comunicatul menţionat.

PSD Iaşi a transmis acest comunicat la ordinul lui Dragnea. Eu mă văd cu reprezentanţii organizaţiei în Iaşi şi nu au această atitudine. Fac asta pentru că le-a venit ordin de la Bucureşti“, a spus Ivan.

“Cât de trist şi umilitor pentru o organizaţie ca PSD Iaşi să ajungă să vorbească folosind cuvintele lui Codrin Ştefănescu şi nici măcar să nu aibă habar c-o face!…

Celor de la PSD Iaşi nici măcar nu li s-a dat şansa să-şi asume că au devenit portavocea unor indivizi siniştri veniţi de aiurea, din afara partidului, de prin PD sau PRM.

Citeste si   CERINȚELE minime ale unui LAPTOP de GAMING

Şi ca umilinţa să fie maximă pentru social democraţii ieşeni, cel care vorbeşte în numele lor mai este şi certat cu limba română. Pentru un centru universitar, este un dezastru.

Va trebui să introducem lecturi obligatorii măcar în primii ani de politică, înainte ca un membru să candideze pentru prima sa funcţie politica. “Ferma animalelor” a lui George Orwell ar trebui să fie un fel de abecedar.

(…) Cei care au furat trebuie să ajungă la închisoare…a fost inventat cuvântul “apartidic”.
Pentru că am intrat în PSD pentru valorile de stânga în care cred şi ar fi total greşit să plec din cauza unor pedisti şi peremisti,” a mai specificat Cătălin Ivan.

Europarlamentarul Cătălin Ivan a criticat actuala conducere a PSD şi în special pe liderul formaţiunii, Liviu Dragnea, din postura de membru al formaţiunii, deşi această calitate i-a fost negată în repetate rânduri de conducerea PSD.

Citeste si   Alegeri locale 2020. Cine poate vota și cine NU are dreptul să participe la vot. Sancțiuni aspre


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ