„Este înduioșător să-l auzi pe Președintele României, aflat de 6 ani în funcție, delimitându-se public de deficiențele statului pe care îl conduce, dar acuzând în continuare Legislativul pentru #incompetența Guvernului pe care îl patronează.

PSD îi somează pe Președintele României și Guvernul Său să guverneze, să vină cu #soluții clare și coerente pentru economie și, mai ales, să ia în serios importanța #testării populației.

Citeste si   Bogdan COJOCARU, copilul de suflet al lui Maricel POPA are păreri! PSD se duce în DERIZORIU

Mesajele triumfaliste nu ajută la nimic, nici ascunderea adevărului. Soluțiile nu există, iar lupta politică pe seama suferinței oamenilor este revoltătoare și ar trebui să înceteze de îndată!”, se arată în mesajul PSD postat pe Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a lansat, joi, de la Palatul Cotroceni, un atac dur la adresa politicienilor dar mai ales a parlamentarilor în ultima zi a stării de urgență. Iohannis i-a catalogat drept „iresponsabili, vechi și retrograzi” pe parlamentarii care au incercat sa schimbe masurile necesare pentru starea de alertă în plină epidemie de coronavirus.

Citeste si   Nelu Tătaru: „ Evoluția este îmbucurătoare, de la faza de platou s-a trecut în panta descendentă”

Iohannis, atac la parlamentarii „iresponsabili și retrograzi”: Această situație nu mai poate continua, este obligatorie resetarea!

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ