Share

În ultima perioadă s-a vehiculat tot mai des în presa locală posibilitatea ca nominalizarea europarlamentarului Tudor Ciuhodaru la Primăria Municipiului Iași să fie schimbată cu cea a Cameliei Gavrilă!

Deputatul Camelia Gavrilă a declarat pentru Ziarul “Bună Dimineața Iași” în data de 07 iulie faptul că momentan acestea sunt doar ipoteze și analize iar că până la acest moment nu s-a luat nici o decizie.

„Tot ceea ce se vehiculează in spațiul mediatic sunt doar ipoteze și analize, masurari sociologice și discuții de principiu nefinalizate. La acest moment nu s-a luat nicio decizie in acest sens”, a declarat deputatul Camelia Gavrlă.

Maricel Popa preciza cu ceva timp în urmă că Tudor Ciuhodaru fusese propus drept candidat la Primăria Iași deoarece ”stătea bine în sondaje”.

Citeste si   Primarul comunei MIROSLAVA, Dan NIȚĂ a depus JURĂMÂNTUL pentru mandatul 2020-2024

Totuși, în conferința de presă susținută în data de 09 iulie la sediul PSD din Iași, lucrurile au luat o altă turnură. Susținută de actualul președinte al Consiliului Județean, Maricel Popa, Camelia Gavrilă și-a anunțat candidatura:

“Este un moment în care, la nivelul forurilor politice ale Parditului Social Democrat Iași s-au finalizat canditaturile în privința Consiliului Județean și al Primăriei Municipiului Iași. Sigur, este un context politic destul de complex. Vorbim despre un oraș universitar, de un oraș mare cu o problematică foarte dificilă. Sunt însă și multe tensiuni și despărțiri care au creat falii și care au determinat și aceste măsurători foarte atente din ultima perioadă.

Orașul nostru trebuie să devină unul al dezvoltări economice și urbane și aș mai adăuga faptul că Iașul este un oraș al tinereții, în conditile în care ne referim la elevi și studenți. Toate aceste lucruri trebuie valorizate de un candidat care poate avea și empatia necesară, și sensibilitatea față de proiectele sociale sau de anvergura intelectuală. Sunt și competitori redutabili în jur, eu sunt însă o persoană care când intra în arena se lupta până la capăt.

Alături de structurile partidului, având alaturi și valorile social democrate și rezultatele din istoricul personal, din CV, prin competențele dovedite, prin complementaritatea pe care o creează pragmatismul inginerului și umanismul profesorului, vom găsi soluții de succes.

Întrebat de situația creată în jurul vehiculărilor privind candidatura lui Tudor Ciuhodaru, Maricel Popa a declarat evaziv:

“Au fost analize interne. Noi am spus din februarie că avem două candidaturi: domnul Ciuhodaru și doamna Gavrilă.

La ora actuală, după toate analizele făcute, doamna Gavrilă este candidatul nostru la Primăria Iași. Votul nu a fost unanim, a fost o singură abținere. Cu sondajele stăm foarte bine, vă mulțumesc!.”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ