Share

 

„În plină criză de sănătate publică, PSD vrea să lase România fără Guvern. Astăzi, PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului, în vreme ce România a ajuns la peste 70.000 de cazuri de COVID-19 şi peste 3.000 de persoane decedate din cauza virusului de la declanşarea pandemiei. Lipsa de responsabilitate a PSD devine astăzi criminală. USR va vota împotriva moţiunii de cenzură. România trece astăzi prin cea mai gravă criză din ultimele decenii. Ne confruntăm cu un virus extrem de periculos, iar consecinţele economice nu au întârziat să apară: zeci de mii de firme au fost afectate de criză, sute de mii de angajaţi au rămas fără locuri de muncă, România a ajuns la un deficit uriaş, ţara noastră plăteşte cea mai mare dobândă la împrumuturi dintre ţările UE”, a precizat USR într-un mesaj postat pe Facebook.

Citeste si   PRINCIPIILE mai pot aștepta, VOTURILE contează! Cum explică Dan BARNA acceptarea TRASEIȘTILOR în USR

„Cum ar putea fi sănătos pentru ţară să dai jos guvernul în plină pandemie?! Şi care e logica să dai jos guvernul acum, când mai sunt doar trei luni până la alegeri?! PSD nu a învăţat nimic din dezastrul lăsat în urmă de cele 3 guverne ale lui Dragnea”, se arată în postare.

Citeste si   PSD cere DEMITEREA Ministrului Mediului Costel ALEXE

„Ultimul lucru de care avem nevoie acum este o criză politică. Cum ar putea fi sănătos pentru țară să dai jos guvernul în plină pandemie?! Și care e logica să dai jos guvernul acum, când mai sunt doar 3 luni până la alegeri?!”, precizează USR.

USR mai acuză PSD că „nu a învățat nimic din dezastrul lăsat în urmă de cele 3 guverne ale lui Dragnea. România nu se va face bine până când nu vom scoate definitiv hoția din politica românească”.

Citeste si   CARACATIȚA de afaceri din spatele lui Maricel POPA! Cum își MASCHEAZĂ acționariatul (Ep. III)

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat luni că a depus moțiunea de cenzură împotriva Guvernului liberal condus de Ludovic Orban. 

Moțiunea este intitulată „Guvernul PNL, de la pandemie la pandemită generalizată, belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”. Social-democrații critică modul în care liberalii au gestionat pandemia și îl acuză că încalcă legea prin amânarea dublării alocațiilor și a majorării ponsiilor cu 40%. ”Avem soluții și un plan pe termen mediu”, a declarat luni Marcel Ciolacu după depunerea moțiunii de cenzură.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ