Share

Chişinău (UPDATE 09:11) Punctele de trecere a frontierei Leușeni și Sculeni, au fost redeschise. Ofițerii și procurorii anticoruptie au finalizat perchezițiile la cele două vămi însă operațiunea continuă cu percheziții la domiciliile mai multor vameși.

Până la această oră au fost reținute șapte persoane dintre care cinci vameși și doi agenți economici.

Citeste si   Aurescu - întâlnire cu Pompeo la Washington; discuţiile au vizat angajamentul României de a continua investiţiile în Apărare şi cooperarea energetică

(UPDATE 09:07)Până la această oră au fost reținute șapte persoane dintre care cinci vameși și doi agenți economici.

(UPDATE 08:55) Până la această oră au fost reținute șase  persoane dintre care cinci vameși și un agent economic.

(UPDATE 08:51) Șeful adjunct al Serviciului Vamal, Grigore Ionițov, a declarat pentru Deschide.MD că operațiunea este organizată în comun cu direcția  securitate internă a serviciului vamal. El mai spune că cele două puncte rămân inchise, dar nu s-au format deoacmadată cozi prea mari. Vameșii reținuți sunt  bănuiți de corupere pasivă.

Citeste si   #alegeriRMoldova Igor Dodon: În Republica Moldova nu există potenţial pentru mari proteste după alegeri

Au loc mai multe percheziții în cele doua vămi și la domiciliile unor vameși. Potrivit surselor noastre este vorba de un dosar de corupție, iar acțiunea de astăzi se va finaliza cu mai multe rețineri.

Reamintim ca în urmă cu o lună au fost reținuți alți 28 de vameși de la punctele de trecere a frontierei Tudora și Palanca, într-o operațiune asemănătoare.

Citeste si   Aurescu - întâlnire cu Pompeo la Washington; discuţiile au vizat angajamentul României de a continua investiţiile în Apărare şi cooperarea energetică

Mai multe pe: deschide.md


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

1 COMENTARIU

  1. Da la albita de ce nu se face o operațiune asemănătoare ?? Acolo toți sunt corupții sau în raducaneni la politia de frontiera la șefu de sector acasă și la bleortu, sunt niște viermi cu voia lor se trec săptămânal peste Prut sute de baxuri de țigări !!

LĂSAȚI UN MESAJ