Share

Zodiile sunt guvernate de planete care, la rândul lor, poartă forța unei anumite zeități cosmice. În mitologia greacă și romană, fiecare zeu sau zeiță posedă o înzestrare aparte, care este transferată și zodiei pe care o reprezintă. 

Toate cele 12 semne au o ”super-putere” pe care o pot pune în acțiune, mai ales în perioadele provocative ale vieții sau în relațiile cu alte pesoane. 

Citeste si   Top 5 zodii de bărbați infideli. Nu faci casă bună cu ei

Berbecul aprinde focul în inimile oamenilor

În mitologie, zeitatea care te guvernează este Marte, stăpânul războiului, unul dintre cei mai puternici zei din panteonul roman. Ești primul semn de foc din zodiac, iar flacăra ta este pură și luminoasă. Ai capacitatea de a inspira oamenii, de a le deschide calea și de a le da curaj. Ești îndrăzneață și mândră, determinată și plină de entuziasm. 

Citeste si   Horoscop 27 noiembrie. Zodia supusă unei confruntăti. Are toate șansele să iasă învingătoare

Taurul are o senzualitate debordantă

Moștenești farmecul zeiței care te reprezintă, frumoasa și senzuala Venus, ce dă și numele planetei care te guvernează. Senzualitatea și abundența sunt forțele ce te însoțesc pretutindeni, iar farmecul tău poate cuceri lumea. Zodia din care faci parte ocupă acea perioadă din an când natura înflorește și toate simțurile se trezesc la viață. Frumusețea este semnătura ta eternă, de aceea ești una dintre acele persoane care pot avea întreaga lume la picioare. Citește continuarea

Citeste si   Sărbători de iarnă fără excursii în stațiunile montane? Măsura dură pe care Germania încearcă s-o obțină de la UE

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ