Share

Instituția Prefectului – județul Iași a dispus măsuri urgente pentru soluționarea cu celeritate a solicitărilor persoanelor care doresc să beneficieze de Programul Rabla, de stimulare a reînnoirii Parcului auto național 2017-2019.

Conform legii, persoana fizică are la dispoziție un termen maxim de 30 de zile în care să obțină certificatul de distrugere și certificatul de radiere.

Ca urmare, având în vedere că în data de 18.05.2017 a demarat programul RABLA, cererile de radiere necesare pentru programul RABLA vor fi preluate cu prioritate zilnic, în timpul programului de lucru cu publicul al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor.

”Am discutat cu șeful Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor. Deși este o lipsă acută de personal și o perioadă extrem de aglomerată, se vor face în continuare eforturi pentru ca toți ieșenii care au nevoie de documente de la serviciul comunitar să le primească în timp util”, a declarat prefectul Marian ȘERBESCU.

Programul de lucru cu publicul de la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor este luni 8.30 – 18.30, marți, miercuri și joi între orele 8.30 – 16.30 și vineri între orele 8.30 – 13.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ