Share

La Radio Iași nemulțumirile manifestate la adresa șefei Claudia CRĂCĂLEANU sunt la cote maxime. Presa locală a descoperit faptul că aceasta a beneficiat de o primă de 4.000 de euro pentru ziua de naștere, cazul fiind fără precedent. Claudia Crăcăleanu a luat banii prin decizie directă a președintelui Radiodifuziunii, Ovidiu Miculescu.

Plenul reunit al Senatului și Camerei Deputaților a respins raportul de activitate al Radioului Public, ceea ce coincide cu demiterea Consiliului de Administrație, dar și a președintelui, Ovidiu Miculescu.

Într-o ședință fulger a Comisiilor de Cultură reunite, PSD și-a impus voința și l-a numit la conducerea Radioului Public pe Georgică Severin, fost senator PSD și președinte al Comisiei de Cultură. Votul a fost de 15 pentru și 2 împotriva numirii lui Severin., potrivit stiripesurse.ro

Perioada interimatului este exercitată pentru o perioadă de șase luni.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ