TRASEIST POLITIC în căutarea interesului personal  

Ciuhodaru a fost introdus în lumea politică de cel care a rămas recunoscut în istoria Iașului pentru incapacitatea de a promova oameni de calitate: Gheorghe NICHITA.

În anul 2008 Ciuhodaru a fost ales deputat în circumscripția electorală nr. 24 Iași, colegiul uninominal nr. 8 pe listele Alianței PSD+PC.

Din ianuarie 2010 se alătură Grupului Independenților din Senat și Camera Deputaților, părăsind Partidul Social Democrat.

În legislatura 2012-2016, Tudor Ciuhodaru este din nou ales deputat pe listele PPDD.

În aprilie 2015 medicul deputat trece la UNPR.

În 2016, a intrat din nou în PSD Iași, declarându-și loialitatea pentru Mihai CHIRICA, pe care ulterior l-a trădat, declarându-și atașamentul la tabăra condusă de Maricel POPA.

Un vot de încredere acordat partidului care susține candidatura lui Ciuhodaru la alegerile europarlamentare, este un vot acordat în egală măsură traseismului și fariseismului politic fundamentat pe un dispreț profund față de interesele Iașului și ale ieșenilor!

Trebuie remarcat faptul că toate calculele acestui personaj s-au dovedit a fi corecte. În detrimentul cui? 

De obicei, cei care plătesc invariabil factura pentru acest tip de acțiuni populiste manifestate și promovate de politicieni, sunt firește cetățenii.

Ieșenii sunt cei prejudiciați de atitudinea complet egoistă a acestui deputat, lipsit de cele mai elementare preocupări legate de sănătatea ieșeană. Acest medic devenit deputat, nu a pus umărul la nici unul dintre marile proiecte medicale ale Iașului.

În schimb, medicul-deputat este preocupat de obținerea a cât mai multe stipendii politice, pe care nu mai are timpul fizic necesar ca să le onoreze.

Cum de s-a pricopsit Iașul cu astfel de elemente nocive, e greu de precizat!

Însă, în mod evident, un vot de încredere acordat partidului care susține candidatura lui Ciuhodaru la alegerile europarlamentare, este un vot acordat în egală măsură traseismului și fariseismului politic fundamentat pe un dispreț profund față de interesele Iașului și ale ieșenilor!

Ce ascunde RELAȚIA dintre candidatul la “europarlamentare” Tudor CIUHODARU și managerul de la SOCOLA, Gabriel OPRIȘANU

LĂSAȚI UN MESAJ