Share

Raluca Turcan: „102.634 450 de măști de protecție pentru persoanele defavorizare au ajuns la DSP-urile din toate județele și vor fi distribuite beneficiarilor, prin autoritățile locale. Măștile achiziționate prin Ministerul Sănătății vor ajunge, astfel, la aproximativ 2 300 000 de persoane din toată țara. Fiecare persoană aflată într-o situație de vulnerabilitate va primi câte 50 de măști, adică necesarul pentru două luni.

Citeste si   Președintele PSD nu-și dorește suspendarea președintelui în plină pandemie COVID

Beneficiază de măști de protecție din partea Guvernului:

persoanele din familiile beneficiare ale ajutorului social acordat în baza legii privind legii privind venitul minim garantat;persoanele din familiile beneficiare de alocatie pentru sustinerea familiei;pensionarii sistemului public de pensii care beneficiază de pernsia socială minumă garantată;persoanele incadrate in grad de handicap care realizeaza venituri exclusiv din prestatiile sociale.

Citeste si   Vasilică TOMA, șoferul de la Târgu-Frumos rămâne PARLAMENTAR! Ion VĂTĂMANU l-a vrut în LEGISLATIVUL ROMÂNIEI

Facem apel către autoritățile locale să finalizeze, în cel mai scurt timp posibil, distribuția acestor măști către cei care au nevoie de ele.”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ