Share

Raluca Turcan: „ÎNTREBARE: De ce Marcel Ciolacu a devenit dușmanul românilor și aliatul COVID-ului? PSD este singurul partid din Uniunea Europeană care s-a aliat cu pandemia COVID: subminează orice efort al medicilor și autorităților de combatere a pandemiei. De ce este mai interesat de alegerile din partid, decât de munca pe care ar putea să o facă în Parlament pentru români?

Citeste si   ”Legile Puterii”. Nicușor Dan anunță un audit și demiteri la Primăria Capitalei. Ce angajați sunt vizați

FAPTE: În luna iulie, PSD a lăsat guvernul pentru două săptămâni fără vreo pârghie legală de control a răspândirii virusului. Parlamentul dominat de PSD a tergiversat nepermis adoptarea noii legi a carantinei, propusă de Guvern.

VORBE: După ce a lăsat țara complet descoperită în fața unei crize fără precedent, astăzi, PSD atacă guvernarea PNL vorbind de ”incompetență” și ”corupție”.

Citeste si   Un șomer din Bihor care a candidat fără să promită nimic, ales consilier local în al doilea oraș ca mărime din județ

Mesajul nostru este clar: ORICE SUSPICIUNE DE CORUPȚIE SĂ MEARGĂ LA DNA!!!!! PNL nu va schimba legi, nu va bloca instituții din justiție, dimpotrivă!

Reamintim, de asemenea, că „datorită bunei guvernări anterioare”, România a intrat în criză cu: – 3 mld. lei datorii la fondul unic de sănătate;- stoc de medicamente zero;- deficit de 4,6% din PIB.

Citeste si   Premierul Ludovic Orban, despre numărul mare de persoane care au primit vize de flotant: "După alegerile parlamentare vom modifica legea”

 Cu toate acestea, guvernul PNL a reușit:- să crească capacitatea de testare la 30000 de teste pe zi;- să investească în sănătate 5,4 mld lei;- să atragă 2,8 mld euro din fonduri europene.”


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ