Share

Astăzi la ora 11.00 la cimitirul Sf. Petru şi Pavel a fost înmormântat îndrăgitul concurent de la Masterchef, Ramon Chicireanu

Sicriul cu trupul ieșeanului Ramon a fost adus cu greu din Germania, acolo unde se afla pentru tratament. Din cauza pandemiei de COVID-19 şi a restrictilor impuse de Guvern, Ramon nu a putut fi condus de toţi care îşi doreau să îi fie alături pe ulimul drum.

Citeste si   Incidența COVID-19 a ajuns la 5,64 la MIA de locuitori în municipiul IAȘI

Aşadar, la înmormântare au participat doar câțiva apropiați.

Ramon de la Masterchef a dus o luptă cumplită cu cancerul limfatic. Din păcate nu s-a mai putut face nimic

Fostul concurent suferea de cancer limfatic, iar despre suferința lui s-a aflat recent, după ce a apărut o postare pe rețelele de socializare.

În urmă cu doi ani, Ramon de la Masterchef a făcut un tratament în Germania, iar atunci părea că s-a vindecat de cancer. Din păcate, boala a revenit și de data aceasta i-a fost fatală.

Citeste si   Românii FUG la sate pentru a SCĂPA de IZOLARE! Ioana: ”Să stai ÎNCHIS la bloc e GROAZNIC, în schimb, la curte nici nu SIMȚI că treci printr-o IZOLARE”

Anunțul trist a fost făcut de un prieten al ieșeanului pe o rețea de socializare.

Dumnezeu să-l ierte!

 


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ