Share

“Sunt şocat, Dragnea a aruncat România în aer. Propunerea Sevil Shhaideh e la mişto”, a fost prima reacţie a lui Rareş Bogdan atunci când a auzit nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de prim-ministru. Sevil Shhaideh este propunerea de premier a PSD. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

Realizatorul “Jocuri de Putere” a explicat care sunt implicaţiile acestei propuneri-surpriză. Rareş Bogdan a spus că, de fapt, Liviu Dragnea are un motiv ascuns: urmăreşte ca Iohannis să respingă nominalizarea pentru a se ajunge la suspendarea Preşedintelui.

Sunt şocat, pentru că eu continuam să-l cred pe Liviu Dragnea foarte serios. A aruncat România în aer. Singura gândire a sa este Palatul Cotroceni. E la mişto, e făcută să fie respinsă de Preşedinte. Este făcută în dispreţul absolut al românilor. Repet, sunt absolut şocat. Cred, după cum i-am văzut faţa, Liviu Dragnea a avut o discuţie contondentă cu Preşedintele, pentru că a ieşit foarte nervos. Nu cred că era propunerea iniţială, cred că s-au spus nişte cuvinte la întrunire. Dacă până acum Liviu Dragnea şi-a păstrat calmul, l-am văzut de data asta deranjat de ceva“, a spus Rareş Bogdan.

Citeste si   Mihai CHIRICA își dă arama pe FAȚĂ, uitând că nu mai este la PSD: începe să-și critice OMOLOGUL liberal de la CLUJ și vrea ”Cerbul de Aur” la IAȘI

Realizatorul TV a mai precizat că, din punct de vedere legal, Klaus Iohannis nu are cum să refuze propunerea de premier Sevil Shhaideh.

Rareş Bogdan a dezvoltat riscurile la care se suspune Klaus Iohannis în cazul în care refuză propunerea Sevil Shhaideh.

Mă pun în pielea unui votant PSD. Au votat liderii pe care i-au văzut, n-au votat o doamnă pe care n-au văzut-o. Eu am zis că va fi un Guvern care va fi un Guvern Dragnea. Eu cred că Dragnea s-a dus cu un alt nume, a avut loc o discuţie deloc prietenoasă între Preşedinte şi cei 3 lideri care au fost acolo şi l-a determinat pe Dragnea să vină cu acest nume. Crează premisele unei suspendări imediate, dacă Preşedintele refuză propunerea. Cred în egalitatea între sexe, dovedim că suntem cea mai tolerantă ţară a Uniunii Europene. Mă bucur că un reprezentat din vechea Dobroge ajunge să conducă Guvernul României.

Sunt convins că a fost un al nume cu care Dragnea a mers la Cotroceni. Liviu Dragnea a ieşit extrem de nervos. Dânsul stă pe o majoritate. Eu nu l-am mai văzut atât de nervos. Nu s-a dus cu acest nume, dar a dat acest nume pentru a crea cadrul unui eventual refuz. Din punct de vedere legal, Preşedintele nu poate refuza prezenţa doamnei“, a mai zis realizatorul Jocuri de Putere.

Citeste si   VIDEO Ludovic Orban: „Stadionul Steaua a renăscut precum Phoenix din cenușă!” Anunțul premierului despre stadioanele Dinamo și Giulești

Rareş Bogdan s-a referit şi la dosarul în care a fost condamnat Liviu Dragnea:

Nu poţi să niciun Guvern de funcţionăraşi. Când ai 25 de milioane de oameni, nu poţi să vii cu nişte funcţionăraşi să-i pui reprezentanţi ai Guvernului. Eu înţeleg că Liviu Dragnea este ofuscat că n-a putut fi el premier. Dosarul cu care a fost condamnat Dragnea este unul cu cele puţin cu cântec. N-am văzut motivarea. Asta e, legea trebuie respectată. Dragnea nu trebuie să arunce în derizoriu funcţia de premier“.

Citeste si   ”Legile Puterii” | Cătălin Predoiu: 194 de deținuți din penitenciarele din țară au Covid-19

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ