Share

“Sunt şocat, Dragnea a aruncat România în aer. Propunerea Sevil Shhaideh e la mişto”, a fost prima reacţie a lui Rareş Bogdan atunci când a auzit nominalizarea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de prim-ministru. Sevil Shhaideh este propunerea de premier a PSD. Anunțul a fost făcut de Liviu Dragnea, după consultările de la Cotroceni.

Realizatorul “Jocuri de Putere” a explicat care sunt implicaţiile acestei propuneri-surpriză. Rareş Bogdan a spus că, de fapt, Liviu Dragnea are un motiv ascuns: urmăreşte ca Iohannis să respingă nominalizarea pentru a se ajunge la suspendarea Preşedintelui.

Sunt şocat, pentru că eu continuam să-l cred pe Liviu Dragnea foarte serios. A aruncat România în aer. Singura gândire a sa este Palatul Cotroceni. E la mişto, e făcută să fie respinsă de Preşedinte. Este făcută în dispreţul absolut al românilor. Repet, sunt absolut şocat. Cred, după cum i-am văzut faţa, Liviu Dragnea a avut o discuţie contondentă cu Preşedintele, pentru că a ieşit foarte nervos. Nu cred că era propunerea iniţială, cred că s-au spus nişte cuvinte la întrunire. Dacă până acum Liviu Dragnea şi-a păstrat calmul, l-am văzut de data asta deranjat de ceva“, a spus Rareş Bogdan.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Realizatorul TV a mai precizat că, din punct de vedere legal, Klaus Iohannis nu are cum să refuze propunerea de premier Sevil Shhaideh.

Rareş Bogdan a dezvoltat riscurile la care se suspune Klaus Iohannis în cazul în care refuză propunerea Sevil Shhaideh.

Mă pun în pielea unui votant PSD. Au votat liderii pe care i-au văzut, n-au votat o doamnă pe care n-au văzut-o. Eu am zis că va fi un Guvern care va fi un Guvern Dragnea. Eu cred că Dragnea s-a dus cu un alt nume, a avut loc o discuţie deloc prietenoasă între Preşedinte şi cei 3 lideri care au fost acolo şi l-a determinat pe Dragnea să vină cu acest nume. Crează premisele unei suspendări imediate, dacă Preşedintele refuză propunerea. Cred în egalitatea între sexe, dovedim că suntem cea mai tolerantă ţară a Uniunii Europene. Mă bucur că un reprezentat din vechea Dobroge ajunge să conducă Guvernul României.

Sunt convins că a fost un al nume cu care Dragnea a mers la Cotroceni. Liviu Dragnea a ieşit extrem de nervos. Dânsul stă pe o majoritate. Eu nu l-am mai văzut atât de nervos. Nu s-a dus cu acest nume, dar a dat acest nume pentru a crea cadrul unui eventual refuz. Din punct de vedere legal, Preşedintele nu poate refuza prezenţa doamnei“, a mai zis realizatorul Jocuri de Putere.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Rareş Bogdan s-a referit şi la dosarul în care a fost condamnat Liviu Dragnea:

Nu poţi să niciun Guvern de funcţionăraşi. Când ai 25 de milioane de oameni, nu poţi să vii cu nişte funcţionăraşi să-i pui reprezentanţi ai Guvernului. Eu înţeleg că Liviu Dragnea este ofuscat că n-a putut fi el premier. Dosarul cu care a fost condamnat Dragnea este unul cu cele puţin cu cântec. N-am văzut motivarea. Asta e, legea trebuie respectată. Dragnea nu trebuie să arunce în derizoriu funcţia de premier“.

Citeste si   El este MARICEL POPA, cel mai SLAB președinte al județului IAȘI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ