Share

Un român în vârstă de 36 de ani a fost ucis în Marea Britanie, după ce un grup de bărbați s-a năpustit asupra lui. Bărbații înarmați cu bâte l-au bătut pe Sorin Serbu în fața barului ”Global Romanian Bar” din Londra, duminică, relatează Daily Mail.

Atacatorii purtau cagule și aveau asupra lor bâte de baseball, cu care l-au pus la pământ pe bărbat, așa că identificarea lor de către polițiști va fi dificilă.

Citeste si   #alegeriSUA: Joe Biden cere Senatului să nu voteze asupra Curţii Supreme înaintea prezidenţialelor

Sorin Serbu era originar din Brăila și se mutase de curând în Marea Britanie, alături de fiul său în vârstă de 10 ani. El a fost atacat în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club de noapte din Londra, de către un grup de cel puțin cinci bărbați care ar fi tot români.

Bărbatul a ajuns la spital după bătaia cruntă, însă medicii nu au reușit să îi salveze viața.

The Sun susține că Sorin Serbu este de fapt un conducătorul unui clan interlop, manifestându-și temerea că uciderea sa ar putea declanșa în Londra un război între grupările mafiote ce provin din România.

Citeste si   O PERSONALITATE PE ZI: Cântăreţul şi compozitorul Ducu Bertzi

Conform tabloidului britanic, Sorin Serbu se ocupa cu traficul de droguri și de persoane în Londra. Poliția se teme că moartea sa va duce la un război pentru putere între grupări interlope.

”Serbu a făcut milioane din droguri și prostituție în Europa de Vest. Când a dotir să-și mute ”afacerile” în Marea Britanie, celelalte grupări interlope care erau deja inflitrate aici s-au opus. Potrivit unei surse, Serbu a încercat să se impună și a adus în Regat în jur de 100 de prostituate. Rivalii săi nu au primit cu ochi buni această decizie și au luat măsuri. Va mai fi vărsare de sânge!”, le-a declarat jurnaliștilor o sursă de origine română.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ