Share

Shannai Brooks-Jackson, o tânără de 24 de ani, a primit de la Othello o poză indecentă. Șocată, dar profund dezgustată de gestul acestuia, Shannai a început să sape pe rețelele de socializare, în căutarea unor indicii despre bărbat. În scurt timp, i-a găsit mama și a luat legătura cu ea. 

Aceasta i-a trimis aceeași fotografie pe care i-a trimis-o fiul său, însoțită de următorul mesaj: “Vreau doar să știi că fiul tău consideră că este O.K. să trimită femeilor poze cu el în ipostaze indecente, fără niciun motiv anume. Pari o femeie minunată, știu că nu l-ai crescut așa. Cred că e cazul să-i amintești cum să se poarte cu o femeie, să-i arate același respect cu care, mă gândesc, vrea să fii tu tratată.”

Citeste si   Cum scapi de 5 kg până la Crăciun. Cea mai eficientă dietă. Trebuie ţinută doar 4 zile!

Și totuși, Shannai nu a avut parte de un răspuns la care se aștepta. Mama lui Othello a susținut că fotografia nu avea cum să fie trimisă de fiul ei. Mai mult, femeia i-a scris că, cel mai probabil, telefonul i-a fost furat. 

La insistențele tinerei, însă, mama bărbatului a promis că va purta o discuție serioasă cu acesta.  

Citeste si   Strategie în alb și negru - Ediția din 28 noiembrie 2020

După ce a postat pățania pe o rețea de socializare, Shannai a primit atât laude pentru curaj și ingeniozitate, cât și critici din partea celor care au considerat că mama nu are nici cea mai mică vină pentru comportamentul fiului. 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ